Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Nunta de Aur 2022, la Alba Iulia. 52 de familii care au împlinit 50 de ani de căsătorie, sărbătorite de administrația locală

Publicat

Administrația locală din Alba Iulia a organizat joi „Nunta de Aur”, eveniment în cadrul căruia au fost sărbătorite 52 de cupluri din municipiu care au împlinit în acest an 50 de ani de căsătorie.

„Am luat parte la <Nunta de Aur 2022>, un eveniment special pentru seniorii Municipiului nostru care au sărbătorit în acest an 50 de ani de la căsătorie, organizat de Primăria Alba Iulia prin Direcția de Asistență Socială, joi, 28 iulie, la Hotel Mariss din Alba Iulia.

Evenimentul a adus o mare bucurie celor 52 cupluri prezente la petrecerea organizată în cinstea lor. Programul evenimentului a fost deschis cu o slujbă religioasă de binecuvântare susținută de preotul protopop Slevaș și a continuat cu un program artistic, realizarea de mărturii foto pentru cuplurile sărbătorite, concurs de dans, și un moment muzical susținut de Ansamblul ”60 Plus” al Centrului de zi pentru persoane vârstnice Alba Iulia.

Participanții au primit diplome personalizate, fotografii, sticle de vin cu mesaj personalizat și mărturii parfumate – săpun natural realizat de doamnele care frecventează Centrul de zi pentru persoane vârstnice. Câștigătorii concursului de dans au primit picturi realizate în cadrul Cercului de Pictură de la Academia Doamnelor.

Acest eveniment a fost un prilej bun de a ne arăta respectul și grija față de cei care ne-au crescut și care reprezintă niște exemple pentru noi”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.

sursa, foto: Gabriel Pleșa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax