Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din Alba Iulia a câștigat premiul I la festivalul de artă din Oradea

Publicat

O elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba Iulia a obținut premiul I la ”Art Oradea Festival”, ediția a VI-a.

Pe scena festivalului au urcat elevi ai şcolilor de artă din ţară (Arad, Alba Iulia, Zalău, Cluj-Napoca, Satu Mare, Sibiu şi Oradea) și artişti locali. Evenimentul s-a desfășurat miercuri, 24 mai, la Filarmonica de Stat.

Maria Andrieș, elevă a Școlii de arte și meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba Iulia, a câștigat premiul I la categoria 19-24 de ani.

Juriul competiției

”Art Oradea Festival” îşi propune să promoveze arta interpretativă de înaltă ţinută artistică. Prin acest eveniment se evidențiază progresele realizate de către cursanţi pe parcursul anilor de studiu, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, precum şi stimularea valorilor interpretative, prin producţii scenice menite să le desăvârşească actul artistic.

Festivalul a fost prezentat de Alin Stanciu, actor al teatrului Regina Maria.

Din juriul competiţiei au făcut parte: managerul Filarmonicii de Stat – Carmen Rus, managerul Centrului de Cultură al Judeţului Bihor – Liviu Buţiu, absolventa Şcolii de Arte „Francisc Hubic” – Elisabeta Szabo, profesoara Marinela Popa, din cadrul Şcolii de arte și meșteșuguri a CCAB şi profesoara de canto Losoncyki Andea de la Liceul de Muzică „Kodaly Zoltan” din Debrecen, Ungaria.

La finalul concursului a fost programat un concert susţinut de trupa de muzică uşoară din Oradea ,,Naty Loves Monday” şi Szabo Elisabeta.

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Judeţean Bihor prin Centrul de Cultură al Judeţului Bihor şi Şcoala de Arte „Francisc Hubic”.

foto: Facebook/ Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax