Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O familie a ajuns cu mașina în șanț, în miez de noapte, aproape de domeniul schiabil de la Luncile Prigoanei

Publicat

masina sant

În nopatea de vineri spre sâmbătă, o mașină a derapat pe zăpadă și a intrat în șant, la 7 kilometri de domeniul schiabil din Luncile Prigoanei.

 Potrivit reprezentanților Jandarmeriei, în jurul orei 01:00 o persoană s-a deplasat la punctul de lucru al jandarmilor – Postul de Jandarmi Montan Șugag, pentru a sesiza faptul că, o femeie a ieșit cu mașina din decor și a intrat în șanț, la 7 km de domeniul schiabil de la Luncile Prigoanei.

Femeia, din județul Sibiu împreună cu soțul și încă o persoană, se deplasau spre o pensiune din zona Luncile Prigoanei.

sant

Jandarmii s-au deplasat la locul indicat de bărbat, dar mașina nu a putut fi scoasă din șant, astfel că persoanele au fost transportate la pensiunea unde acestea urmau să fie cazate.

sant

Cei doi soți au fost transportati de către un alt turist, iar cea de-a treia persoană de către jandarmi, urmând ca mașina acestora să fie tractată astăzi, cu un buldoexcavator.

sant

Jandarmii mai precizează că sâmbătă, cu ajutorul utilajului, mașina a fost repusă pe drum, iar jandarmii  s-au reîntors la fața locului pentru a informa turiștii care urcau sa rămână pe loc până la terminarea intervenției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax