Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO O femeie care și-a avariat mașina după ce a lovit o stâncă căzută de pe versant, pe DN 75, ajutată de jandarmii din Câmpeni

Publicat

O femeie care și-a avariat mașina vineri dimineața, după ce a trecut cu aceasta peste o stâncă căzută de pe versant, pe DN 75, a fost ajutată de un echipaj de jandarmi din Câmpeni. Aceștia s-au asigurat că nu există riscul unui incendiu, iar ulterior au ajutat la mutarea autoturismului în cea mai apropiată parcare. 

Joi, 2 aprilie 2021, în jurul orei 07:30, aflându-se în timpul serviciului, plutonierul major Daniel Berindei și plutonierul major Mircea Bobar, din cadrul Detașamentului 4 Jandarmi Câmpeni, au observat pe DN 75 în dreptul localității Sartăș, o persoană ce stătea lângă o mașină avariată pe partea carosabilă, jandarmii intervenind pentru a ajuta persoana în cauză.

Vizibil speriată, aceasta le-a spus că a trecut cu mașina peste o stâncă ce căzuse de pe versant iar de sub capotă ieșea abur în urma avariilor produse.

Jandarmii au vizualizat starea mașinii, asigurându-se că nu există riscul unui incediu, iar ulterior au scos mașina de pe partea carosabilă și au ajutat la mutarea acesteia în cea mai apropiată parcare unde a sosit și un echipaj de poliție, acesta preluând speța pentru întocmirea documentelor legale.

Cei doi subofițeri au primit mulțumiri din partea persoanei pe care au ajutat-o, continuând exercitarea serviciului cu bucuria unei fapte bune în suflet.

foto: Jandarmeria Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax