Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O femeie din Alba a produs un accident rutier în Sibiu: A intrat cu mașina într-un copac. O pasageră a ajuns la spital

Publicat

O femeie din Alba, în vârstă de 46 de ani a produs un accident rutier, pe DN 1, pe raza localității Bradu, dinspre Brașov spre Sibiu. Accidentul rutier s-a produs marți, 20 iunie  în jurul orei 16.45. 

Din primele cercetări femeia din Alba a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens, a ieșit de pe drum și a intrat într-un copac. 

O altă pasageră, tot din Alba, a fost rănită și transportată la spital.

Polițiștii din Sibiu pun cauza accidentului pe ”fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția”.

Potrivit  IPJ Sibiu, ”o femeie în vârstă de 46 de ani, din județul Alba, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage atenția, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a ieșit în afara părții carosabile pe partea stângă a drumului, unde a intrat în coliziune cu un pom.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei din autoturism, o femei în vârstă de 53 de ani, tot din județul Alba, care a fost transportată la spital conștientă”, au transmis reprezentații IPJ Sibiu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax