Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O femeie din satul Runc a murit într-un incendiu ce i-a distrus casa. De la ce a pornit focul

Publicat

O femeie și-a pierdut viața într-un incendiu izbucnit în satul Runc, comuna Ocoliș. Flăcările au distrus casa în totalitate.

Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit în noaptea de joi spre vineri pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit din localitatea Runc, comuna Ocoliș, județul Alba.

Potrivit ISU Cluj, două autospeciale pentru stingerea incendiilor au fost alertate în jurul orei 00.40. În momentul sosirii la locul incendiului, pompierii au găsit casa construită pe structură de lemn, cu o suprafață de circa 60 mp, cuprinsă în totalitate de flăcări, iar acoperișul era prăbușit.

În apropierea locuinței se afla, întins pe sol, corpul unei femei, în jurul vârstei de 90 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

Operațiunile pentru lichidarea și stingerea focarelor incendiului au durat circa 3 ore, la temperaturi de – 8°C și ninsoare abundentă, fiind necesară desfășurarea unui dispozitiv de stingere cu linii de furtun de peste 100 m. De asemenea, s-a acționat pentru desfacerea elementelor de construcție în care ardeau focare mocnite.

Cauza probabilă a acestui incendiu a fost amplasarea lemnelor de foc pe soba de încălzire.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    vineri, 28.01.2022 at 10:46

    Era singura acasa ? Nu avea fiice/fii sau nepoate/nepoti care sa aiba grija de dansa ? Nici vecini ? Dzeu s-o ierte !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax