Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: O firmă care a aruncat deșeuri în zona unei păduri din Aiud, identificată de polițiștii locali. Ce amendă au aplicat

Publicat

Poliția Locală Aiud a aplicat o amendă pentru comportament lipsit de orice simț civic. Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, în urma verificărilor din teren, Poliția Locală a identificat o societate comercială care a aruncat deșeuri în zona Pădurii Legheleu, ieșirea de pe strada Ștefan cel Mare.

Administratorul firmei a fost amendat cu suma de 2.500 lei, fiind totodată obligat să ridice deșeurile abandonate și să salubrizeze întreaga suprafață afectată, până la aducerea terenului la stadiul inițial.

De asemenea, contravenientul are obligația de a prezenta agentului constatator documente justificative conform cărora deșeurile au fost preluate de către operatori autorizați pentru fiecare categorie de deșeuri.

„Astfel de comportament trebuie sancționat și descurajat, dacă ne dorim ca în municipiul nostru să fie curățenie”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud, într-o postare pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate