Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O firmă din Alba, în echipa care se ocupă de amenajarea Domeniului Regal de la Săvârșin, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Publicat

Compania Toskana Garten din Alba Iulia face parte din echipa care pregătește din punct de vedere peisagistic Domeniul Regal de Săvârșin, pentru sărbătorile de iarnă din acest an.

Recent, angajații firmei din Alba au decorat căsuțele Târgului de Crăciun de la Săvârșin, care urmează să fie deschis vineri, 15 decembrie. 

„Ne pregătim de Sărbători și a devenit deja o tradiție să fim parte din echipa care pregătește din punct de vedere peisagistic Domeniul Regal de Săvârșin pentru acest moment din an.

Colegii noștri își pun la dispoziție toată priceperea pentru ca de mâine, 15 decembrie, Târgul de Crăciun de la Săvârșin să arate cât mai frumos. Și în doar câteva ore, sute de colindători vor fi prezenți în spațiul special destinat, în Satul Regal.

Astfel, în zilele de vineri 15, sâmbătă 16 și duminică 17 decembrie, de la ora 11.00 la ora 19.00 se va desfășura acest prim târg de Crăciun.

În aceleași zile vor fi deschise publicului Muzeul Regal al Automobilului, Magazinul de Suveniruri și Atelierul Auto al Regelui Mihai.

Casa Ceaiului va fi deschisă sâmbătă și duminică, între ora 11.00 și ora 19.00.

Târgul va găzdui producători locali din comune și sate transilvănene și bănățene, inclusiv săvârșineni, care vor prezenta la târg produse culinare tradiționale de Crăciun, îmbrăcăminte, produse cosmetice și decorațiuni pentru bradul de Crăciun și pentru casă.

În cele trei zile, Satul Regal va găzdui concerte de colinde, urători, dansuri populare și colindători de toate vârstele din județele Prahova, Brașov, Hunedoara, Cluj, Sibiu, Bihor, Arad și Timiș

Constanța Iorga, Șeful Casei Majestății Sale a purtat un dialog cu managerul Toskana Garten, Florin Mărginean la Casa Ceaiului. În calitate de Furnizor al Casei Regale, asigurăm de-a lungul anului soluții și materiale pentru întreținerea spațiilor verzi de pe Domeniul Regal Săvârșin.

Așadar, dacă puteți, includeți Săvârșin pe traseul vostru din acest week-end”, a scris managerul Toskana Garten, Florin Mărginean, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax