Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: O fotografie cât 1000 de cuvinte. Cum le-a mulțumit un băiețel pompierilor din Alba, după ce au stins un incendiu

Publicat

b

Pompierii de la ISU Alba au postat marți pe contul de Facebook al instituției o fotografie realizată la finalul unei intervenții de stingere a unui incendiu. Astăzi, după o intervenție la un incendiu de vegetație uscată din localitatea Șard, salvatorii au avut parte de o situație inedită: un băiețel s-a apropiat de unul dintre pompieri și a bătut palma cu el, în semn de recunoștință și apreciere pentru munca depusă.

Postarea ISU Alba:

”O imagine cât 1000 de cuvinte …

Viața de pompier, așa cum puțini o văd, și puțini o cunosc. Indiferent de evenimente, pompierii albaiulieni intervin prompt, însă, puțini cunosc anumite aspecte : pompierii au și ei familie, copii, pe care, de fiecare dată când sunt chemați la datorie, le pun pe planul doi.

Astăzi, după o intervenție la un incendiu de vegetație uscată din localitatea Șard, salvatorii au avut parte de o situație inedită: un băiețel s-a apropiat de unul dintre pompieri și a bătut palma cu el, în semn de recunoștință și apreciere pentru munca depusă.

Suntem siguri ca acest băiețel, imbracat in culorile drapelului, va face parte in viitor din marea familie a pompierilor!”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax