Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: O masterandă, un specialist în vânzări și un liber profesionist, candidații Partidului Mișcarea Populară Alba pentru primăriile Blaj, Galda de Jos și Lupșa

Publicat

IMG_1593 Organizaţia Alba a Partidului Mișcarea Populară a prezentat vineri, 12 februarie, trei noi candidați pentru alegerile locale. Este vorba despre Cătălina Ilieș pentru Primăria municipiului Blaj, Gheorghe Iustin Petrean pentru Primăria comunei Galda de Jos și Ioan Vlad pentru Primăria comunei Lupșa.

Trei noi candidați pentru alegerile locale de anul acesta au fost prezentați vineri, de partidul Mișcarea Populară. Înaintea conferinței de presă, membrii MP Alba prezenți au organizat un protest inedit față de Legea defăimării, inițiată de PSD. Aceștia și-au lipit hârtii albe pe gură și au ținut în mâini foi cu mesajele „NU Legii <Dragnea>”, „PSD vrea să tăcem”, „Vrem libertate de exprimare”, „Nu ne băgați pumnul în gură” sau „PSD Legea <Dragnea> = Dictatură”.

IMG_1586 „Mișcarea Populară protestează împotriva Legii defăimării a lui Liviu Dragnea. Am ales această formă de protest pentru a ne arăta indignarea pentru această lege prin care PSD prin domnul Dragnea încearcă să <pună pumnul în gură> celor care își doresc liberă exprimare pe rețelele de socializare și nu numai”,  a spus deputatul Clement Negruț, președintele MP Alba.

După protestul scurt, Partidul Mișcarea Populară a continuat să își prezinte candidații care vor intra în lupta pentru primăriile județului Alba. În conferința de vineri au fost prezenţi cei care participă la alegerile locale din 5 iunie pentru funcţiile de primari la Blaj, Galda de Jos și Lupșa.

IMG_1588 Cătălina Ilieș are 30 de ani, locuieşte în Blaj, dar este născută în Vâlcea. Este absolventă a Universității „Babes-Bolyai” din Cluj, dar și a Universității din Viena, unde urmează să își susțină lucrarea de masterat. Spune că Blajul este orașul ei de suflet, orașul pentru care a renunțat la o carieră frumoasă peste graniță.

„Știu că mă va aștepta o luptă grea, știu că am doi contracandidați puternici, dar sper să pot reprezenta cu mândrie și cu onoare interesele cetățenilor. M-am alăturat MP pentru că oferă tinerilor o șansă de a se exprima, o șansă de a arăta că se poate face politică și cu cineva care duce o oarecare lipsă de experiență în domeniu. Consider că locuitorii din Blaj, cunoscut drept <orașul școlilor>, merită mai mult”, a spus Cătălina Ilieș.

 

IMG_1596 Gheorghe Iustin Petrean are 28 de ani și este din Galda de Jos. A terminat Facultatea de Drept și momentan lucrează ca și specialist vânzări. Spune că a fost membru de partid PDL „până la un punct”.

„Consider că în Galda de Jos s-au făcut foarte puțin comparativ cu cât s-ar fi putut face. Tinerii în Galda de Jos și pe raza comunei nu au niciun viitor, toți pleacă. Ca și candidat de primar aș dori să fac o echipă tânără și să întorc tinerii acasă, să poată să facă un proiect pe fonduri europene, să-și deschisă o afacere”, a spus Gheorghe Iustin Petrean.

 

IMG_1601 Ultimul candidat MP prezentat vineri a fost Ioan Vlad, din Lupșa. Are 41 de ani, este căsătorit și are doi copii. A terminat Liceul Teoretic Baia de Arieș, apoi Postliceala la nr. 1 din Alba Iulia. În prezent este liber profesionist, nu lucrează și spune că nu a mai făcut niciodată politică.

„M-am înscris în Mișcarea Populară pentru că e un partid nou, un partid care promovează tinerii și sperăm ca pe viitor să facem treabă bună și să putem ajuta comuna Lupșa”, a declarat Ioan Vlad.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Tulfut Aurel

    vineri, 12.02.2016 at 12:55

    Si unde e miscarea? nu se prea vede, daca stiti la ce ma refer….

  2. marin preda

    duminică, 28.02.2016 at 18:11

    Daca ajung oameni ca si Petrean Gheorghe la conducerea unei primarii sa nu va mai mirati ca involuam in loc sa evoluam.Omul asta pe langa faptul ca e mai prost asa de fel,e si un mare mare mare mincinos.Cine il cunoaste.sigur imi da dreptate.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax