Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O nouă gradiniță cu 180 de locuri se construiește în zona industrială Ciugud. Va fi cu program prelungit

Publicat

gradinita ciugud

Grădinița cu program prelungit din Zona Industrială a comunei Ciugud prinde contur. Lucările, care se întind pe aproximativ 1.300 de mp sunt în plină desfășurare. Grădiniţa va fi una cu program prelungit şi va avea clase de 16-17 copii.

Pe un proiect cu finanțare europeană în valoare de peste 5 milioane de lei se ridică în acest moment o gradiniță cu program prelungit, cu sala de mese unde părinții vor putea lua prânzul cu cei mici.

gradinita ciugud

Acesta va fi aplasată în zona industrială pentru ca această zonă să crească și pentru a ajuta părinții și familiile care muncesc la una din cele peste 35 de companii să fie mai aproape de copiii lor, declarat în luna martie, primarul comunei, Gheorghe Damian.

Grădinița va avea 180 de locuri și va fi funcțională de la 06.00 la 18.00. Tot aici se dorește ca în viitor să se constriască o școală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax