Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O nouă intervenție a pompierilor din Alba, în Mureș. Au fost mobilizați la un incendiu izbucnit la un depozit

Publicat

O autospecială cu apă și spumă din cadrul ISU Alba a fost mobilizată miercuri, în jurul orei 10:15, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Ungheni din județul Mureș.

Reamintim fapul că pompierii din Alba Iulia au fost solicitați miercuri dimineața pentru stingerea unui incendiu uriaș izbucnit la o hală de prelucrare a lemnului dintr-o localitate din Mureș. În urma incendiului, o persoană a decedat și alte trei au suferit arsuri.

Vezi și VIDEO: ISU Alba intervine în sprijin pentru stingerea unui incendiu uriaș izbucnit la o hală de prelucrare a lemnului din Mureș

Potrivit ISU Mureș, pompierii intervin pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de mase plastice din cadrul unui operator economic situat în localitatea Ungheni.

La fața locului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă și o autospecială de descarcerare în coloaborare cu o autospecială cu apă și spumă din cadrul ISU CJ și o autospecială cu apă și spumă din cadrul ISU AB.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de circa 300 mp, cu degajări de fum.

Echipajele intervin în sistem structurat lichidarea incendiului.

sursa, foto: ISU Mureș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax