Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: O persoană rănită, într-un ACCIDENT RUTIER produs în Alba Iulia

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHBuayww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un accident rutier a avut loc miercuri, în jurul orei 12.40, în Alba Iulia, la intersecția străzilor București cu Florilor. Potrivit reprezentanților IPJ Alba, o persoană a fost rănită.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, un bărbat de 38 de ani, din comuna Șpring, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta. În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale ușoare și a primit îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

accident rutier

Din primele informații, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

accident rutier

În incidentul rutier au fost implicate două automobile, un Volkswagen Crafter și o mașină 4×4, ambele înmatriculate în Alba.

În urma impactului, autoutilitara a ricoșat în colțul unei case.

Autoutilitara marca Volkswagen Crafter a ajuns în intersecție de pe strada Florilor și nu a acordat prioritate mașinii 4×4 care circula pe strada București.

Știre în curs de actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax