Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O șoferiță din Alba a ajuns la spital după ce a provocat un accident la ieșirea din Sibiu. Nu a acordat prioritate

Publicat

O femeie din Alba a ajuns la spital duminică după-amiaza, după ce a provocat un accident rutier pe DN 14, la ieșirea din municipiul Sibiu. Aflată la volanul unui autoturism, a pătruns pe drumul național fără să acorde prioritate, fiind lovită de o altă mașină condusă de un tânăr din Mediaș. 

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii rutieri au intervenit la un accident produs pe DN 14, la ieșirea din municipiul Sibiu.

Din primele cercetări efectuate a reieșit că, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, dinspre Viile Sibiului, o femeie în vârstă de 49 de ani, din județul Alba, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Șura Mare de către un medieșean în vârstă de 28 de ani.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital conștientă.

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 14 la ieșirea din municipiul Sibiu la un accident rutier. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere.

Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale unei femei de 49 de ani care a suferit un traumatism cranian și care a fost transportată la UPU Sibiu și unui bărbat de 28 de ani cât a refuzat transportul la spital.

sursa foto: Robert D. (Info Trafic jud. Sibiu)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax