Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: O stradă din Aiud inundată în urma ploilor torențiale din ultimele ore. Mai multe locuințe afectate

Publicat

O ploaie torențială a provocat noi pagube asupra unor locuințe situate pe strada Dorului din Aiud. 

Potrivit unei postări pe Facebook, reprezentanții primăriei din Aiud au transmis că daunele au fost mici și nu au fost afectate mai multe locuințe de pe strada respectivă, datorită unor lucrări asupra podurilor din zonă. Cu toate acestea Atila Kiss un cetățean care locuiește pe strada Dorului din localitate a postat pe contul sau de facebook câteva imagini cu gospodăria afectată de viitură.

”Ploaia torențială care a căzut la Aiud în ultimele două ore a produs o nouă viitură cu pagube mici pe strada Dorului. Din fericire lucrările executate în zona podurilor a permis curgerea apei astfel încât străzile și imobilele să nu fie afectate, au scris reprezentanții primăriei Aiud.

Reamintim:

1. Viiturile care au ridicat probleme și astăzi și în urmă cu două săptămâni au fost cauzate de căderi masive de precipitații într-un interval foarte scurt de timp.

2. Strada Dorului, în zona rigolei și în aval încă aproximativ 40 de metri, a fost afectată prin ieșirea necontrolată a apei.

3. Podul CFR, aflat în proces de decolmatare de către CFR și monitorizat zilnic de către Primărie, a permis curgerea apei fără ca podul să fie afectat.

4. Apele Române și-au asumat intervenții de urgență acolo unde malurile au fost afectate, lucrările nefiind încă începute.

5. Solicitarea adresată Guvernului prin Ministerul Mediului și Apele Române pentru finanțarea proiectului de regularizare integrală a Văii Aiudului așteaptă un răspuns la rectificarea bugetară”, au scris reprezentanții Primăriei Aiud pe Facebook.

sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Aiud

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax