Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O tânără a căzut de la etajul 3, după o ceartă cu soțul, dar sârmele de rufe ale vecinilor i-au salvat viața

Publicat

O tânără în vârstă de 22 de ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Avrig (județul Sibiu) și a rămas blocată în sârmele de rufe aflate la balconul etajului 2. Cel mai probabil, asta i-a salvat viața. 

Totul ar fi pornit de la un conflict între tânără și soțul ei. La fața locului au intervenit pompierii.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig și un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Avrig au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale între doi soți din orașul Avrig.

Femeia ar fi încercat să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare.

La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor și a unui echipaj medical din cadrul ISU Sibiu, care au salvat-o pe femeie și au dus-o la spita cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral.

Soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de polițiști în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază, potrivit Ardeal24.ro.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax