Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: O tânără din Turda a câștigat excursia în Egipt, la concursul ”Live & Share – premii faine”, organizat de Cluj24

Publicat

Bianca Crișan, elevă în clasa XII-a la un liceu din Turda, este câștigătoarea excursiei în Egipt, oferită în urma concursului ”Like & Share – premii faine” organizat de Cluj24

”Sunt foarte emoționată, atât eu cât și tata, am crezut inițial că este o glumă. Apoi am început să ne documentăm mai bine și se pare că, merg în Egipt”, a spus tânăra, care a primit și un coș cu produse de sărbători.

Bianca este o tânără preocupată de ce se întâmplă în jur, drept urmare, citește și presa și astfel a aflat și de concursul Cluj24.

”Am aflat de pe site că este concurs pe Facebook și m-am gândit să încerc dar sincer, nu mă așteptam deloc să și câștig”, a precizat Bianca.

Aceasta a mai fost în Hurghada, împreună cu părinții dar anul viitor va pleca, probabil, cu iubitul.

”Suntem împreună de 2 ani. Și el este în clasa a-XII-a, suntem colegi de școală. Mama a fost cu ideea ca, după Bbac, să mergem împreună, excursia fiind pentru două persoane”, mai spune Bianca Crișan.

Momentan se pregătește intens pentru Bacalaureatul de anul viiitor și vrea să vrea să intre la Facultatea de Informatică a UBB Cluj-Napoca iar după examenul de admitere va pleca în Egipt.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax