Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: O televiziune regională lansează programe dedicate județului Alba. Va începe să transmită de luni

Publicat

IMG_6186 O nouă televiziune a fost lansată miercuri în județul Alba. Kapital TV și-a prezentat echipa în cadrul unui eveniment organizat la Ball Room, în centrul comercial Alba Mall. Televiziunea va începe să transmită începând de luni și avea un matinal, precum și mai multe talk show-uri pe teme diferite.

Televiziunea regională Kapital TV va avea începând de luni programe dedicate județului Alba.
Evenimentul de lansare a avut loc miercuri și a fost prezentat de Andreea Bogdan, directorul KTV Alba.

Însumat, județul Alba va avea dedicate în jur de 4 ore de transmisie, din care două vor fi într-un matinal cu Mirela Todea, o tânără actriță din Sebeș, și Gabriel Cîndea, finalist al emisiunii Eurovision România.

Pe lângă „Matinal la Kapital”, se vor mai putea urmări știri locale, dar și un talk show pe diferite teme, de la politică, administrație, cultură și altele.

Din echipa de prezentatori vor mai face parte Daniela Floroian, directorul Centrului de Cultură „Augustin Bena”, Victor Pop – jurnalist și, cel mai probabil, Andreea Bogdan, director KTV.

La evenimentul de lansare au participat politicieni, candidații la Primăria Alba Iulia, Călin Potor și Mircea Trifu, candidații la Primăria Sebeș, Dorin Nistor și Radu Cristian, dar și alții.

Kapital TV transmite în momentul de față știri și evenimente din județele Hunedoara, Gorj, Caraș-Severin, Arad  și Timișoara.








 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax