Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Oana Vențel, elevă a Colegiului Militar din Alba Iulia, a obținut Marele Premiu la Festivalul concurs naţional de interpretare a cântecului popular „Petre Săbădeanu”

Publicat

DSCN1538Eleva Oana Venţel de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a obținut Marele Premiu la Festivalul-concurs naţional de interpretare a cântecului popular „Petre Săbădeanu”, ediţia I, care s-a desfăşurat în perioada 19-20 noiembrie, la Palatul Culturii din Târgu Mureș. 

Organizat de către Asociaţia Culturală ,,Mureşul Superior” şi Fundaţia Culturală ,,Şopterean”, la acest festival au fost invitaţi să participe solişti vocali din toată ţara. Dintre cei 19 concurenţi ajunşi în finală, eleva Oana Venţel de la Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul”, însoţită de către profesorul Ionuţ Şopterean, a fost declarată câștigătoarea Marelui Premiu.

Cu această ocazie, Oana Vențel a primit invitaţia din partea domnului profesor dr. Dorel Cosma, preşedintele juriului, de a participa la Festivalul international pentru solişti vocali „Caravana Folclorică” – IGF ce se va desfăşura în Portugalia şi Spania în vara anului viitor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax