Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Oază de civilizație ascunsă într-o toaletă de pe Autostrada Sebeș-Turda. Ghivece cu flori și o curățenie exemplară

Publicat

toaleta a10 autostrada

„Omul sfinţeşte locul” este zicala ce pare că se aplică cel mai bine într-o parcare de pe Autostrada A10 Sebeș – Turda, între Aiud și Turda. O toaletă aflată pe sensul de mers spre Cluj a devenit virală pe rețelele de socializare după ce persoanele care se ocupă de îngrijirea acesteia au transformat-o într-o adevărată oază de civilizație. În interiorul toaletei pot fi găsite ghivece și vaze cu flori dar și o curăţenie ieşită din comun pentru un astfel de loc de pe autostradă.

Toaleta arată ca în Occident: străluceşte de curăţenie, este parfumată, într-un cuvânt – impecabilă, departe de cum arată altele în România. Peste tot sunt ghivece și vaze cu flori, iar femeia de serviciu le îngrijeşte zi de zi.

„A10 parcarea 4 în apropierea Mănăstirii Dumbrava, sensul de mers spre Cluj. Am oprit mânat de necesitate și nu mi-a venit să cred ce-am gasit.

Am crezut că-i cu plată însă doamna Varga (după ecuson) aproape că m-a certat că am încercat să umblu la portofel.

Jos pălăria stimată doamnă pentru demnitatea, corectitudinea, modestia și atitudinea dumneavoastră.

Aș vrea ca și alții, cocoțați pe fotolii importante să-și facă treaba la fel de bine. Sunt convins că ar fi mai bine pentru toți”, a scris un cetățean, pe o rețea de socializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax