Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Obiecte de colecție și bijuterii inedite la cea de-a noua ediție a Târgului „Handmade & Vintage” din Alba Mall

Publicat

În acest sfârșit de săptămână, centrul comercial Alba Mall găzduiește cea de-a noua ediție a târgului „Handmade & Vintage”. Colecționarii de obiecte vechi sau pasionații de bijuterii handmade au avut ocazia să le admire sau să le cumpere de la zecile de expozanți veniţi din toate colțurile ţării, pentru a-și „etala” obiectele.

De la mobilă din anii 40, până la bijuterii proaspăt create, albaiulienii au putut să admire și să afle poveștile lor interesante. Expozanții au venit cu cele mai inedite și spectaculoase obiecte.

Bijuteriile au făcut deliciul doamnelor, care s-au înghesuit să le admire. Cele mai interesante și apreciate podoabe au fost cele handmade, pentru care un producător muncește ore în şir, înainte de a le pune la vânzare.

Prețurile practicate pentru bijuteriile handmade au fost pentru toate buzunarele. De exemplu, pentru o pereche de cercei, prețurile încep de la 10 lei și pot ajunge până la 60-70 lei, dacă dorim accesorii placate cu aur și cristal de murano.

Nici viitoarele mirese nu au fost neglijate. Acestea au putut să-și achiziționeze bijuteriile pe care le vor purta în ziua nunții. De exemplu, un colier handmade, care va scoate cu siguranță în evidență frumusețea miresei, costă între 100-400 de lei.

Poate cele mai admirate exponate au fost piesele de mobilier vintage, pentru care prețurile pornesc de la 2.000 de lei și ajung până la 5.400 de lei pentru un set de scaune cu masă.


De exemplu, cei care doresc să-și înfrumusețeze casa cu un set de fotolii din anii 40-50, stil baroc, cu tapițerie din catifea aurie trebuie să scoată din buzunar suma de 4.500 de lei.

La mare căutare au fost anul acesta și obiectele de artă pentru care prețurie diferă în funcție de anul apariției. Un tablou din perioada interbelică, reprezentând portretul unui mic prinț, pictat pe pânză, de către un pictor belgian ajunge la suma de 450 de lei.

Cei care încă nu au admirat obiectele de la ”Târgul Handmade & Vintage” au ocazia să o facă și duminică, între orele 10.00 și 21.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax