Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: OctoberBest la Alba Mall. Copiii au pictat pe lemn, au realizat portrete la minut şi au învăţat tehnica şerveţelului decorativ

Publicat

Sâmbătă, la centrul comercial din Alba Iulia, aproximativ 25 de copii şi-au dovedit talentul la desen şi la pictură. Cei care s-au plictisit de statul în faţa calculatorului, de exemplu şi au vrut să arate că au îndemânare şi creativitate au venit la OctoberBest. Începând cu ora 17.30, aceştia au participat la atelierul de decupaje şi sesiunea de caricaturi. Sub supravegherea a trei coordonatoare, micii artişti au putut învăţa diferite moduri de a picta o ramă de ipsos sau cum se poate face cea mai frumoasă pictură pe lemn. 

De la portrete la minut, tehnica şerveţelului decorativ lipit pe o ramă de ipsos, picturi pe ipsos sau pe lemn, artiştii prezenţi la atelier şi-au dat silinţa ca lucrările lor să fie frumoase, astfel ca la final să plece cu ele acasă. La şase mese aranjate în piaţeta din incinta centrului comercial, copiii care au vrut să-şi dovedească talentul la desen au acceptat provocarea de a picta fructe sau flori pe lemn şi pe ipsos. Unele dintre cele mai haioase caricaturi au putut fi văzute şi de vizitatorii mall-ului.

Copiii care nu au reuşit să vină sâmbătă la atelier mai au o opţiune duminică, începând cu ora 17.30 şi până la 20.30.

Pentru că a fost un atelier unde participanţii şi-au putut da frâu imaginaţiei, săptămâna viitoare, în perioada 19-20 octombrie, se desfăşoară atelierul de bijuterii handmade. În 26 octombrie, este programat un super concurs de graffiti. Toate activităţile creative care vor urma se vor desfăşura între orele 17.30 – 20.30.

Iar, la sfârşitul lunii octombrie, va fi “una dintre cele mai tari petreceri de Halloween din câte s-au văzut vreodată în oraş”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax