Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Olimpicii judeţului Alba, premiaţi de către Inspectoratul Şcolar şi Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport. Vezi lista premianţilor

Publicat

50 de elevi au fost premiaţi sâmbătă dimineaţă de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba şi de către Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, în urma rezultatelor excelente obţinute la olimpiada naţională. 

Indiferent de materia la care a fost obţinută menţiunea sau medalia de aur, elevii au fost răsplătiţi în mod egal de către cele două instituţii. Aceştia au primit o  excursie la Arieşeni, dar şi câte o plasă cu dulciuri din partea sponsorilor.

La festivitatea de premiere au fost prezenți deputatul Ioan Dîrzu, subprefectul Cornel Murg,  directorul DJTS Alba, Adrian Paştină şi inspectorul școlar general adjunct, Marcela Dărămuş.

Cei mai merituoşi elevi ai judeţului nostru vor avea parte de două zile de relaxare la Arieşeni, unde vor fi însoţiţi de profesorii lor, dar şi de un inspector şcolar. Chiar dacă nu toţi cei 50 de elevi, au fost prezenţi la festivitatea de premiere, Marcela Dărămuş a promis că şi ei vor fi premiaţi tot în cadru festiv.

La această excursie participă doar elevii care au împlinit vârsta de 14 ani, deoarece olimpicii mai mici nu ar fi putut pleca fără a fi însoțiți de vreunul din părinţi.

Vedeţi lista elevilor premianţi aici: Olimpici 2013

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax