Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Opticline – Dr. Teodor Holhoș deschide a treia clinică din rețea, la Mediaș, în județul Sibiu (P)

opticline

Publicat

La Mediaș a fost inaugurată Clinica de Diagnostic și Chirurgie Oftalmologică Opticline, cea de-a treia clinică din rețeaua Opticline – Dr. Teodor Holhoș. Clinica Opticline oferă soluții chirurgicale minim invazive celor care suferă de cataractă, miopie, hipermetropie, dezlipire de retină, glaucom și alte afecțiuni oculare.

Operații oculare și investigații de specialitate, în premieră la Mediaș, odată cu inaugurarea Clinicii Opticline

După succesul celor două clinici din Alba Iulia (jud. Alba) și Turda (jud. Cluj) în care au fost tratați mii de pacienți, rețeaua Opticline se extinde și în județul Sibiu, la Mediaș.

Medicul chirurg oftalmolog dr. Teodor Holhoș, din Alba Iulia, alături de o echipă de medici specialiști, va realiza în premieră pentru Mediaș, la Clinica de Diagnostic și Chirurgie Oftalmologică Opticline Dr. Teodor Holhoș operații oftalmologice de înaltă precizie, necesare pentru tratarea afecțiunilor oculare.

Clinica este dotată cu aparatură de ultimă generație, cu ajutorul căreia se vor putea face investigații și proceduri complexe. Printre acestea se numără laser diabet, laser cataractă secundară, investigații glaucom, câmp vizual computerizat, tomograf de nerv optic (OCT), tomograf de retină (OCT), ecografie oculară, biometrie și Plusoptix pentru copii.

Dr. Teodor Holhoș va realiza în clinica din Mediaș, intervenții chirurgicale oftalmologice de specialitate. Cei care suferă de cataractă, afecțiuni ale retinei, sau cei care doresc să scape de ochelari, pot apela la clinica Opticline – operații de înlocuire de cristalin pentru pacienții afectați de cataractă, operații Laser Excimer pentru reducerea dioptriilor sau operații de retină. Lista completă de investigații și proceduri poate fi consultată pe www.opticline.ro.

Ne bucurăm că am reușit să deschidem această clinică Opticline în Mediaș. Încă de acum 2 ani, ne-am propus să ne extindem și în județul Sibiu, și să fim aproape de pacienții din această zonă. Ne dorim să putem oferi serviciile noastre unui număr cât mai mare de pacienți. La Alba Iulia și Turda am realizat până în prezent peste 7.000 de operații, și suntem fericiți că am putut ajuta un număr așa mare de pacienți să vadă bine din nou. Sunt foarte multe persoane care suferă din cauza diverselor afecțiuni oculare, însă putem spune cu bucurie că peste 95% din cazuri sunt rezolvabile. Suntem mândri de ce am realizat până acum, și mulțumirea pacienților noștri ne face să ne depășim în fiecare zi, a declarat dr. Teodor Holhoș.

Clinica Opticline Dr. Teodor Holhoș din Mediaș oferă și servicii de optică medicală, precum și o gamă largă de rame și lentile de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile, alături de consultații de specialitate pentru alegerea ochelarilor. Printre brandurile de renume oferite de Opticline se numără Christian Lacroix, Gucci, Levi’s, Hugo Boss sau Max Mara.

Dr. Teodor Holhoș a urmat studiile și rezidențiatul Facultății de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca și numeroase stagii de practică în Statele Unite ale Americii, Elveția, Germania și Franța. Studiile au fost și sunt în continuare completate de traininguri și cursuri de specialitate urmate în mai multe țări europene, în fiecare an.

Prima clinică Opticline s-a deschis la Alba Iulia în anul 2011, proiectul fiind realizat cu capital privat integral. Dr. Teodor Holhoș a tratat peste 35.000 pacienți, realizând până în prezent câteva mii de operații prin care a redat vederea pacienților săi, atingând și un record de 60 operații într-o singură zi. Opticline Dr. Teodor Holhoș deține 3 clinici de chirurgie, în Alba Iulia, Turda și Mediaș, și 8 cabinete de optică în județul Alba, în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Sebeș, Cugir, Ocna Mureș și Teiuș.

Încă de la deschiderea primei clinici din Alba Iulia, dr. Teodor Holhoș și-a propus să ofere întotdeauna pacienților servicii medicale la standarde europene, alături de echipamente performante, pentru ca intervențiile și investigațiile să fie întotdeauna la cel mai înalt nivel de calitate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax