Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pachete cu alimente distribuite de Primăria Stremț, pentru localnicii cu posibilități financiare reduse

Publicat

Primăria comunei Stremț a achiziționat și distribuit 25 de pachete cu alimente pentru localnicii cu posibilități financiare reduse. Potrivit reprezentanților instituției, pachetele vor fi distribuite lunar, până la încetarea stării de urgență.

„Trecând de la vorbe la fapte Primăria comunei Stremț, în urma aprobării de către Consiliul local a unei sume de bani pentru a veni în ajutorul unor persoane și famili care au posibilități materiale și financiare reduse, a achiziționat 25 de pachete cu alimente de strictă necesitate care conțin: 2 litri ulei, 1 kg făină albă, 1 kg orez, 1 kg griș, 1 kg făină de mălai, 1 litru oțet și dulciuri.

Aceste pachete cu alimente au fost distribuite de către salariați ai Primăriei Stremț tuturor celor care aveau strictă nevoie de acestea.

Până la încetarea acestei stări de urgență, lunar, Primăria comunei Stremț va distribui asemenea pachete apelând dacă este cazul și la voluntari ai casei de tip familial „Sfântul Ghelasie” care și-au oferit serviciile în acest sens.

Adresăm rugămintea tuturor locuitorilor comunei Stremț de a respecta în continuare regulile impuse de autoritățile locale și centrale”, au scris reprezentanții Primăriei Stremț, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax