Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Panouri educative, pentru prevenirea accidentelor în rândul bicicliștilor, amplasate în zona Dealului Mamut din Alba Iulia

Publicat

Patru panouri în scop educativ, de prevenire a accidentelor în rândul bicicliștilor, au fost amplasate de către reprezentanții Asociației Biciclim Alba în zona pistei de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia și la intrarea în pădure. 

„Cum sportul pe bicicletă a luat un imens avânt în ultimii ani, accidentele nu au întârziat să apară.

Îngrijorați de faptul ca protagoniștii accidentelor sunt copii de cele mai multe ori, noi – Asociația Biciclim Alba am amplasat în zona pistei de pe dealul Mamut și la intrarea în pădure în zona Mănăstirii, patru panouri în scop educativ de prevenire a acestor evenimente nefericite”, au scris reprezentanții asociației, pe pagina de Facebook.

Potrivit acestora, panourile prezintă echipamentul obligatoriu pe care ar trebui să îl folosească orice biciclist ce se aventurează în zonă, astfel încât orice ieșire la pedalat să fie cât mai sigură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax