Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Parada bicicletelor decorate, la Târgul „Apulum Agraria 2012” din Alba Iulia. Vezi programul evenimentului din week-end

Publicat

parada

A doua zi a celui mai important eveniment al toamnei în Alba Iulia, Târgul „Apulum Agraria” a debutat cu parada bicicletelor decorate cu fructe şi legume, spectacol cu majorete şi muzică de fanfară. Premiul pentru bicicleta cea mai frumos împodobită l-a primit o fetiţă de 5 ani şi jumătate, care a impresionat juriul prin bun gust şi imaginaţie.

Albaiulienii au avut parte de un spectacol plin de culoare, sâmbătă dimineaţa, în a doua zi a Târgului „Apulum Agraria” din Piaţa Pascu. Au putut urmări parada bicicletelor decorate cu simboluri ale recoltelor toamnei, spectacolul prezentat de majoretele de la „Arieşul Ritmic” Cîmpeni şi au putut asculta muzică de fanfară prezentată de formaţia profesionistă a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

În Piaţa Pascu, au fost premiate cele mai frumos împodobite biciclete, iar locul I a fost câştigat de Anastasia Diana Munteanu (5 ani). La eveniment au participat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman şi directorul adjunct al APDRP, Nicolae Popa.

Programul de sâmbătă a continuat cu picnic la fermă, prezentare de salate sănătoase şi gustoase şi a raselor Copoi ardelenesc şi Ciobănesc mioritic.

Reamintim că peste 125 de producători agricoli din Alba şi judeţele înfrăţite Bacs Kiskun şi Tolna din Ungaria expun în acest week-end recolta toamnei, în cadrul celei de-a XXI-a ediţii a Târgului „Apulum Agraria”, organizat de Consiliul Judeţean Alba împreună cu Primăria municipiului Alba Iulia şi Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura Alba.

Albaiulienii pot vedea şi cumpăra legume, fructe, animale mari, păsări şi animale mici, pomi fructiferi, arbuşti, butaşi de trandafiri şi viţă de vie, flori, pot participa la picnicuri cu produsele tradiţionale de pe valea Sebeşului, din zona Alba Iulia şi din Munţii Apuseni, la degustări de vinuri, educaţia gustului (Slow Food) şi concursuri.

Parteneri în organizarea Târgului Apulum Agraria 2012 sunt: Direcţia Agricolă Judeţeană Alba, Camera Agricolă Judeţeană Alba, Asociaţia Ţara Vinului, Asociaţia Crescătorilor de Ovine din Judeţul Alba, Asociaţia Judeţeană Alba a Crescătorilor de Bovine, Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice Alba Transilvania, Slow Food Alba Transilvania şi Asociaţia de Dezvoltare Agricolă Alba Afroda.

Spaţiile expoziţionale sunt deschise vizitatorilor, în intervalul orar 10.00 – 18.00, în Piața Pascu din Alba Iulia.

Vă prezentăm programul evenimentului de duminică, 16 septembrie:

12.00 – 12.30 Picnic la fermă

12.30 – 13.00 Educaţia gustului – Salate sănătoase şi gustoase

13.30 – 14.00 Prezentare Copoi ardelenesc şi Ciobănesc mioritic.

Foto: Vali CIONTEA

Vă prezentăm şi imagini video de la evenimentele de vineri şi sâmbătă:

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ceao bao

    sâmbătă, 15.09.2012 at 15:53

    urât mai înjură nicolae popa, ăsta, când nu e presa de faţă ori când crede că nu-l vede nimeni! un ***** de om!

  2. Andreea

    duminică, 16.09.2012 at 03:09

    Un eveniment foarte frumos organizat, care a incantat atat copiii cat si parintii. Felicitari participantilor si organizatorilor, carora le dorim cat mai multe evenimente la fel de frumoase.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax