Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Paradă de modă neconvențională pentru copii, organizată de clasa de pictură, sculptură şi design ambiental de la Centrul de cultură „Augustin Bena” Alba

Publicat

parada

De ziua lor, copiii din Alba Iulia au avut parte de o mulțime de surprize și momente artistice care să îi bucure. Unul dintre evenimentele dedicate micuților a avut loc la Hotel Cetate. Aceștia au putut participa la o paradă de modă neconvențională, cu haine făcute în totalitate din hârtie.

Ziua Copilului este un prilej de bucurie pentru toată lumea, dar mai ales pentru micuții care au primit în dar tot felul de evenimente dedicate lor. Un astfel de eveniment a avut loc luni, 2 iunie, la Hotel Cetate din Alba Iulia.

Copiii s-au bucurat de o paradă de modă ecologică organizată de clasa de pictură, sculptură şi design ambiental din cadrul Centrului de cultură ”Augustin Bena Alba”, coordonator profesor Ioana Raica. Tematica abordată a dorit transpunerea copiilor într-o lume de basm, creaţiile vestimentare confecţionate din hârtie creponată multicoloră au personificat flori minunate de vară.

Parada modei a fost însoţită de un moment de muzică uşoară susţinut de grupul Primavera Junior coordonat de profesor Marinela Popa.

În aceeași zi, copiii au putut participa la o activitate cu desene pe asfalt la Centrul de Cultură „Augustin Bena” și la o lectură și poezie prezentată de elevii Şcolii de Arte şi Meserii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax