Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Parada Skirt Bike: Fete cochete și băieți cool din Alba Iulia au ieșit la plimbare pe două roți. Rochițe colorate și biciclete accesorizate

Publicat

YouTube video

În ciuda avertizării de vreme rea, reprezentantele sexului frumos din Alba Iulia s-au „gătit” și au pornit înr-una dintre cele mai trendy plimbări pe două roți. Au putut pedala în siguranță pe stradă, alături de alte femei, îmbrăcate elegant. Cu rochițe colorate, cu cizme, sandale, tocuri sau pantofi sport, fetele au venit pe biciclete la doua ediție a paradei Skirt Bike la Alba Iulia. Cochetele au avut parte și de compania unor băieți cool, iar împreună au străbătut cu bicicletele frumos împodobite prin zona Cetate a orașului, dar și prin Șanțurile Cetății. Au pornit din Piața Cetății, de la ora 17.00 și și-au continuat traseul spre Hotel Cetate, strada Cloșca apoi au venit spre Bulevardul Transilvaniei, prin Șanțurile Cetății și s-au oprit în fața bibliotecii Batthyaneum.

YouTube video

Participanții au primit și o provocare, ei au trebuit să își împodobească bicicletele în cele mai inedite moduri. Au venit la eveniment cu biciclete accesorizate cu baloane, flori, morişti, dar şi cu umbrele chic şi ochelari de soare. Au fost peste 100 de participanţi, atât fete şi femei, cât şi bărbaţi şi copii.

Parada Skirt Bike 2014 s-a desfășurat în Alba Iulia, simultan cu alte orașe din țară precum Baia Mare, Brașov, București, Cluj, Deva, Drobeta Turnu Severin, Iași.

„Măcar o dată sau de două ori pe an, femeile pot pedala în siguranță pe stradă, alături de alte femei, îmbrăcate elegant, așa cum probabil nu o fac în mod obișnuit, la o paradă dedicată lor. Mai mult decât atât, la SkirtBike se creează prietenii frumoase, se claxonează pe stradă când se întâlnesc pe două roți. Frumuseţea oraşului, energia de care ne umple ciclismul şi fetele minunate din oraşul nostru au  creat SkirtBike Alba Iulia. Evenimentul se adresează femeilor interesate de partea frumoasă a vieții, atente la tendințe şi care aleg să se menţină sănătoase”, au transmis organizatorii.

Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de nişte bicicliste vesele, inteligente şi pasionate, care vor să convingă cât mai multe femei să înfrunte traficul din oraş pe două roţi. Acţiunea a fost lansată în 2010, iar anul acesta, pe lângă Bucureşti, Cluj, Drobeta Turnu Severin, Baia Mare, Iasi, Sibiu, Timisoara, Brasov, Arad, s-a organizat şi la Alba Iulia.

SkirtBike îşi propune să încurajeze femeile să folosească bicicletele ca mijloc de transport de zi cu zi şi să înţeleagă că mersul pe bicicletă nu le restricţionează în nici un fel activitatea sau imaginea, putând purta orice fel de îmbrăcăminte fără a-şi pierde feminitatea şi frumuseţea.

Foto/ Video: Cistina Nicola & Raul Knall

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax