Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Parc de joacă pentru copii și teren de sport inaugurate la Ocna Mureș, la finalizarea lucrărilor de modernizare a cartierului Uioara de Sus

Publicat

SAM_0654 Modernizarea cartierului Uioara de Sus din Ocna Mureş a fost încheiată cu evenimentul de inaugurare a parcului de joacă pentru copii și a terenului de sport cu suprafață sintetică, organizat duminică, în prezenţa oficialităţilor judeţene şi locale.

Duminică, 26 octombrie, de la ora 14.00, a avut loc în Ocna Mureș deschiderea oficială a parcului de joacă pentru copii și inaugurarea terenului de sport cu suprafață sintetică.

Acest eveniment încheie practic modernizarea cartierului Uioara de Sus, cartier care, pe lângă modernizarea rețelei de apă-canal a beneficiat în cadrul acestui proiect și de reabilitarea completă a străzilor, trotuarelor și spațiilor verzi. Toate aceste lucrări au fost realizate cu fonduri din bugetul local al orașului. La inaugurare a fost prezent și președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel.

Acum acest cartier beneficiază de o infrastructură rutieră și de utilități refăcută și de un complex de joacă și sportiv pentru copii și pentru cei mari.

„Locuitorii cartierului sunt mulțumiți de ceea ce s-a realizat în ultimul an pentru ei. Tot ceea ce s-a făcut aici demonstrează că oamenii au nevoie de fapte, de lucru bine făcut. Credem că au trecut vremurile în care faptele erau înlocuite de mici, bere și sacoșe. Acum copiii cartierului beneficiază de un loc de joacă civilizat, terenul de sport este bine făcut”, a declarat primarul Silviu Vinţeler.

Terenul de sport a fost inaugurat cu un miniturneu de fotbal. Modernizarea cartierului Uioara de Sus este continuată în oraș de alte lucrări de modernizare a drumurilor, de refacere a utilităților de apă canal, de protecție a orașului prin refacerea și îmbunătățirea canalului de gardă, transmit reprezentanţii primăriei Ocna Mureş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax