Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Parcul chinezesc” din Cetate, „împrospătat” cu o fântână arteziană. Cum arată mica ”oază de relaxare” din Alba Iulia

Publicat

arteziana parc chinezesc alba iulia Acum câţiva ani o locaţie de relaxare pentru albaiulieni şi apoi uitat şi degradat de vreme, „parcul chinezesc” din Cetate, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor a fost renovat şi pus în valoare în urma unor lucrări de reparaţii desfăşurate în perioada martie – aprilie 2015. Cei care doresc să se relaxeze au de acum la dispoziţie şi acest mic parc.

Structurile vechi şi dărăpănate au fost reparate, pavajul înlocuit, au fost plantate flori şi verdeaţă şi a fost amenajată şi pusă în funcţiune fântâna arteziană.

De asemenea, în această locaţie sunt disponibile bănci pentru odihnă.

Potrivit directorului Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Alba Iulia, Silvia Moldovan, lucrările au fost executate în sistem de reparaţii de către firmele care se ocupă de întreţinerea spaţiilor verzi, iluminat şi construcţii din Cetate, respectiv Sport Turism, Flash Ligthing Services şi Transilvania Prest Solution.

Tot spaţiul a fost igienizat, zidăria a fost reparată, a fost refăcută instalaţia electrică şi au fost făcute amenajări şi în apropierea spaţiului de parcare lângă locul de joacă pentru copii.

Cel mai devreme săptămâna viitoare, mica fântână arteziană va fi iluminată pe timp de noapte, în diferite culori, după cum ne-a precizat Dorin Dârloşan, consultant tehnic în acest caz. De asemenea, spaţiile verzi au sistem de irigaţii, pentru a fi menţinute în stare bună.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. AntiBetoane

    marți, 28.04.2015 at 12:37

    Se numeste parc dar are mai multe structuri inutile decat copaci sau vegetatie. Tipic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax