Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Parcul de joacă din cartierul Ampoi 2 din Alba Iulia, un pericol pentru copii. Apel al părinților și bunicilor

Publicat

Mai mulți cetățeni din zona cartierului Ampoi 2 din Alba Iulia, atrag atenția cu privire la starea parcului de joacă de acolo. 

De asemenea, spun ei, scândurile rupte și putrezite, scările defecte și elementele ruginite și învechite nu mai prezintă siguranță pentru copii.

”Eu și mai multe bunici și mămici din cartierul Ampoi 2 vrem să atragem atenția cu privire la parcul de joacă pentru copii și să aducem la cunoștința celor responsabili că cei mici se pot accidenta urât acolo.

Este jalnic să vezi că nu sunt în stare să schimbe scândurile putrezite și rupte, care pot răni grav un copil de 3 ani, iar noi nu putem face nimic.

Copiilor le place și adoră acest loc de joacă. Copii merită să fie protejați în parcuri și de noi, dar și de cei care îl dețin sub întreținere; nu doar să vină să pună o hârtie ca acolo nu e voie…

Toate toboganele trebuie verificate, la fel și scările și locul pe unde calcă copii când se urcă la ele” a transmis una dintre bunicile care și duc nepoții în acest parc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    marți, 27.06.2023 at 14:19

    Nu le are Pleşa cu schimbatul lucrurilor paradite. A schimbat acum doi ani podul de intrare în tunelul de la Electrica. E mai putred decât cel înlocuit. Fântâna arteziană din faţa Primăriei are apa aşa de murdară de crezi că cineva a aruncat acolo vreo patru borcane cu muştar. Iar gurile de apă ţâşnesc toate anapoda, lamele de apă stau înfundate de când i s-a dat drumul. Vezi poate mai găseşti pe cineva să împlinească o sută de ani, că acolo eşti tot timpul în faţă.

  2. Mirko patrotul

    marți, 27.06.2023 at 14:58

    Nu pot arata parcurile de joaca mai bine decat orasul .Cei mici de mici trebuie invatati cu jegu si dezordinea altfel ar avea pretentii.Asta este calitatea de gospodar a lui plesa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate