Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Parcul de sărbători se deschide VINERI: A fost montat patinoarul, căsuțele și bradul de Crăciun, în Piața Cetății

Publicat

În Piața Cetății din Alba Iulia, pregătirile pentru Parcul de Sărbători, care se va deschide vineri, sunt pe ultima sută de metri. Autoritățile locale au instalat joi dimineață bradul de Crăciun, în jurul căruia au fost deja amplasate câteva dintre căsuțele cu bunătați, cadouri și decorațiuni, dar și poșta lui Moș Crăciun. La deschiderea Parcului de Sărbători, la ora 19.00, in Piața Cetății va avea loc un concert Antynya și spectacol de lasere.

După ce, de 1 Decembrie, au fost aprinse luminițele de sărbători în Piața Cetății, Universitate și Palatul Principilor, joi dimineață a fost ridicat unul dintre cei mai înalți brazi de Crăciun din oraș, tot în Piața Cetății. Acesta măsoară până în 10 metri, iar motivul pentru care nu a fost ales un pom mai înalt este că acesta nu ar fi putut fi instalat în zona Pieței Cetății, din cauza vestigiilor istorice subterane.

Tot aici au fost deja montate câteva dintre căsuțele în care se vor comercializa produse specifice de Crăciun și nu numai, dar și Ieslea din Betleem, cu Fecioara Maria, Pruncul Iisus, Iosif, cei trei Magi de la Răsărit și Îngerul. De asemenea, a fost instalat patinoarul, care va rămâne aici atât timp cât vremea va fi favorabilă.

De asemenea, Poșta lui Moș Crăciun va funcționa începând cu seara de vineri. Copiii își vor putea depune scrisorile către Moșul, iar până de sărbători, elfii acestuia vor face tot posibilul ca dorințele celor mici să se împlinească.

FOTO: Cătălin CRĂCIUN

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. happy

    joi, 06.12.2012 at 19:45

    FELICITARI DOMNULE PRIMAR !

  2. McGigi

    joi, 06.12.2012 at 19:51

    Acu, nu e problema ca primaria n-are bani de vreun stilist. Dar toti acolo-s niste tarani borsiti, fara gusturi si fara minim de simt estetic? Cine dracu’ a ales bradul ala? l-au gasit pe marginea drumului? E chiar obligatoriu ca oribilitatea aia de staul sa fie expus an de an? O idee: daca primaria n-are bani, sa-i stoarca de la nesimtitii de la Arhiepiscopia Ortodoxa. Si asa nu se platesc impozite la BOR SRL.

    • derpherp

      vineri, 07.12.2012 at 07:58

      pentru ***** credula din alba, staulul ala e pă trend in fiecare an. Cat despre kitsch… s-a vazut că ****** preferă kitsch, i se dă kitsch. de acord cu ideea ta!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax