Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Parcul din zona Micro 7 din Cugir, dotat cu aparate de fitness. Locuitorii au acces gratuit

Publicat

Locuitorii din Cugir pot face sport în aer liber, cu acces gratuit, în noul „Activ Parc”, dotat cu aparate de fitness. Investiţia aparţine Consiliului Judeţean Alba, care a alocat pentru achiziţionarea unor astfel de aparate în mai multe locaţii din judeţ, suma de aproximativ 100.000 de lei.

Aparatele de exerciţii sportive au fost amplasate în parcul public din zona Micro 7, în oraşul Cugir. La „Activ Parc”, sunt disponibile 11 aparate de forţă şi fitness, dotate cu tot ce este necesar pentru o experienţă de sănătate în aer liber. Cei care vor să-şi tonifieze corpul pot face exerciţii fizice pentru zona abdominală, pentru bust şi stomac ori picioare. Unele aparate pot fi folosite, simultan şi de două persoane.

Accesul în parc şi utilizarea aparatelor sunt gratuite, cetăţenii având timp, zilnic, până la ora 23.00 să se preocupe de pregătirea fizică, indiferent de anotimp.

(P)  Adidasi și tricouri fitness  pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri mari: Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Aparatele sunt din metal şi plastic, iar cei care le folosesc nu trebuie să aibă antrenament de specialitate. Singura condiţie este să aibă peste 14 ani. Pentru siguranţa persoanelor care nu sunt obişnuite cu astfel de aparate, sunt afişate ghiduri de folosire.

Primăria oraşului Cugir întreţine aceste aparate şi le protejează de eventualele acte de vandalism.

Parcul de fitness în aer liber este parte a unui proiect iniţiat de Consiliul Judeţean Alba, privind amenajarea, dotarea şi deschiderea a trei astfel de spaţii, la Cugir, Blaj şi Zlatna.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. batman

    marți, 12.06.2012 at 19:07

    o porcarie de investitie. daca va uitati in cateva poze arata pura saracie din cugir, blocurile alea care stau sa cada de amarate ce sunt. dar noi avem aparate de fitness „moca”. cu banii aia de ex putea sa retencuiasca sau sa izoleze blocurile la amaratii aia…atatea investitii inutile…numai la noi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax