Connect with us
Publicitate

AIUD

FOTO: Parcul municipal din Aiud, ÎNCHIS după vijelia de miercuri seara. Mai multe crengi, doborâte de vânt

Publicat

Mai multe crengi din Parcul Municipal Aiud au fost puse la pământ miercuri seara, după vijelia care s-a abătut asupra municipiului. Pentru siguranța trecătorilor, accesul în parc a fost închis, iar reprezentanții administrației locale acționează joi dimineața în teren, pentru readarea în siguranță a parcului. 

„Din cauza vijeliei care s-a abătut asupra Aiudului, mai multe crengi din Parcul Municipal au fost puse la pământ. Pentru siguranța trecătorilor, accesul în parc va fi închis începând din această seară (n.r. miercuri seara), până când verificăm toți copacii de crengi care ar putea cadea încă şi până când se degajează crengile rupte.

Vă reamintim că Parcul Municipal Aiud este un parc cu arbori vechi de peste 100 de ani, care deşi au fost toaletați în această primăvară, pot fi vulnerabili în cazul unei vijelii precum cea de astăzi”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Joi dimineața, reprezentanții administrației locale acționează în teren pentru a reda aiudenilor cât mai repede și în siguranță Parcul Municipal.

foto: Primăria Municipiului Aiud

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax