Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Parfumuri, încălțăminte și haine contrafăcute, vândute de un bărbat din Alba. A fost prins la un târg din Hunedoara

Publicat

Parfumuri, încălțăminte și haine contrafăcute, vândute de un bărbat din Alba. Un bărbat de 51 de ani din Alba s-a ales cu dosar penal duminică, după ce a scos la vânzare parfumuri, încălțăminte, haine și genți contrafăcute, la un târg din Hunedoara. 

Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Potrivit IPJ Hunedoara, la data de 31 martie 2024, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Hunedoara au efectuat un control inopinat pe linia combaterii contrafacerii de produse, în incinta unui târg săptămânal din județul Hunedoara, unde se aflau, expuse la vânzare, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, genți și parfumuri purtând însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile de a fi contrafăcute.

Persoana care comercializa respectivele produse, un bărbat de 51 de ani, din județul Alba, a relatat verbal faptul că produsele nu sunt sustrase, acestea fiind procurate dintr-un complex comercial, însă are cunoștință despre faptul că sunt contrafăcute și avea intenția de a le comercializa persoanelor interesate pentru sume de aproximativ 80 lei/bucată, în cazul produselor de încălțăminte și echipament sportiv și 30 lei/bucată, în cazul parfumurilor.

În cadrul acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 101 parfumuri, 14 articole de îmbrăcăminte sport, 39 de perechi de articole de încălțăminte sport și 21 de genți.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

sursa foto: IPJ HD

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax