Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Pariu că nu mă recunoști”. Bal mascat cu donaţii pentru copii, organizat de voluntarii de la „Căsuţa cu zâmbete”

Publicat

Pariu ca nu ma recunosti_Casuta cu zambete (13) După „Gallery Sale”, voluntarii de la „Căsuța cu zâmbete” din Alba Iulia au organizat un nou eveniment pentru strângere de fonduri, adunând aproape 400 de euro. Au organizat un bal mascat, iar veniturile strânse au fost donate organizației „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”, pentru a construi o cameră senzorială pentru copiii cu dizabilități multiple.

Evenimentul s-a numit „Pariu că nu mă recunoști” şi a fost o provocare unde cei prezenți au trebuit să-și găsească măști cât mai inedite. „Am vrut să organizăm un eveniment diferit de Halloween, unde participanții sunt încurajați de obicei să fie îmbrăcați cât mai înfricoșător. Noi le-am propus să se deghizeze cât mai original, pentru că scopul nostru nu a fost să speriem pe cineva, ci să avem o seară în care ne simțim bine și ajutăm copiii mai puțin norocoși decât noi” au spus organizatorii.

Balul mascat a început vineri, de la ora 22.00, la Framm’s.

Pariu ca nu ma recunosti_Casuta cu zambete (9) S-au acordat premii pentru cele mai bune trei costume, iar pe podium au fost Lois Lane și Clark Kent, eroii filmului „Superman”, Pocahontas și pirățica din Caraibe.

Cei prezenți au putut cumpăra bilete de tombolă în valoare de 10 lei fiecare, toți banii fiind apoi donați. În joc au fost 30 de premii din cele mai diverse: de la accesorii lucrate de mână, la un platou plin cu eclere proaspăt scoase din cuptor, zboruri în tandem cu parapanta sau produse sport. Mai mult, Ping și Pong, agenția pentru evenimente pentru copii din Alba Iulia, a pus la dispoziție o colecție variată de costume, iar cei care au ales unul dintre ele au fost încurajați să facă o donație în schimbul lor.

În urma acestei activități s-au strâns peste 1.500 de lei, bani care îi aduc pe cei de la „Căsuța cu zâmbete” mai aproape de visul lor de a construi o cameră senzorială pentru copiii cu dizabilități multiple. Socotind și încasările de la „Gallery Sale”, evenimentul din 11 octombrie, voluntarii au strâns aproape 20% din suma necesară acestui proiect.

„Ne dorim ca, în câțiva ani, și acei copii să se poată bucura de o petrecere ca cea pe care am avut-o noi vineri seară” au încheiat organizatorii.

„Căsuța cu zâmbete” este un proiect dezvoltat de un grup de voluntari care au decis să-și investească abilitățile în a ajuta organizațiile nonguvernamentale. Campaniile nu sunt doar de Crăciun și de Paște, ci în tot timpul anului. Se va alege pe rând câte o cauză, iar voluntarii nu vor renunța până nu își vor îndeplini obiectivul. Primul astfel de proiect este construcția unei camere senzoriale pentru „Proiectul Viziunea Nevăzătorilor”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax