Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

FOTO: Pasarela din Partoş ar putea fi finalizată până de sărbători. Vezi stadiul lucrărilor

Publicat

Lucrările la pasarela din Partoş ar putea fi terminate până de sărbători. Acestea sunt speranţele firmei care execută proiectul de consolidare, care au asigurat, vineri, că deşi termenul final stabilit este 15 ianuarie 2012, pasarela ar putea fi redată circulaţiei mai devreme.

Autorităţile locale au oferit posibilitatea jurnaliştilor, vineri, să viziteze din nou şantierul din Partoş, pentru a vedea stadiul lucrărilor. Potrivit dirigintelui de şantier, deşi condiţiile meteo nu sunt cele mai favorabile, până la sfârşitul acestei luni ar trebui să se toarne asfaltul pe pod „Pentru a se putea circula pe pod sunt însă nişte probleme de siguranţă a circulaţiei ce trebuie respectate. Mă refer aici la montare parapet direcţional pe pod, marcaje rutiere, iar toate acestea trebuie realizate pentru siguranţa participanţilor la trafic. Noi sperăm ca până de sărbători să fie gata, dar desigur constructorul este cel care va stabili acest lucru”, a explicat Toader Turc, dirigintele de şantier.

Reabilitarea pasarelei din Partoş reprezintă o investiţie executată de firma Concefa SA iar valoarea totală a lucrărilor se ridică la suma de 17,7 milioane lei, bani proveniţi în principal din fonduri europene.

La rândul său, coordonatorul proiectului, Iacob Podaru a declarat că: „Sperăm să terminăm cât mai repede având în vedere data la care ne aflăm. Suntem în faza de finalizare a plăcii de suprabetonare, mai avem ultimul tronson din cele trei, urmează astăzi să turnăm şi ultima parte, iar începând de luni vom începe lucrările de hidroizolaţie a plăcii de suprabetonare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. michelangelo

    vineri, 11.11.2011 at 15:01

    cum ramane totusi cu promisiunea anteriorara de a se putea circula in luna noiembrie. se vorbeste de vreme de parca ar fi fost numai ploi, ninsori și vreme urata si nu s-au putut lucra. ca de obicei in romania lucrurile se misca in ritm de melc. numai vorbesc de podul ala din america despre care s-a tot vorbit care a fost demolat, reconstruit și redat circulației in 53 de ore.

    • monikuta

      luni, 19.12.2011 at 14:46

      lasa ca e bine si acu,ca zau ne-am saturat de ocolit atita…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax