Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pasionatele de makeup din Alba Iulia au învățat cele mai recente tehnici de machiaj. Masterclass organizat de Denisa Georgia

Publicat

Un eveniment dedicat pasionaților de machiaj a avut loc la Alba Iulia. Denisa Georgia Barbu a realizat vineri, 1 iulie, un masterclass de makeup unde cele peste 30 de persoane participante, pasionate de acest domeniu al esteticii, au putut afla ultimele tendințe și tehnici de machiaj.

Denisa Georgia este makeup artist și trainer, cu colaborări și participări importante la evenimente de profil din străinătate.

Cei peste 30 de participanți au aflat de la Denisa ultimele tendințe și tehnici de machiaj.

Evenimentul ”Shades of Darkness Masterclass” a început la ora 15.00 și a cuprins două demonstrații de makeup: smokey eyes și dramatic eyeliner. 

Participantele au primit mai multe noțiuni despre pregătirea tenului, corecția sprâncenelor, conturarea feței, aplicarea corectă a machiajului în funcție de forma ochiului, aplicare gene, conturarea buzelor și idei de promovare și fotografiat în online.

”La acest masterclass am susținut două demonstrații de makeup, evenimentul a avut loc într-un cadru deosebit la White Palace, iar ca participante au fost atât persoane care deja activează în domeniu, cât și tinere pasionate. Lucrez în acest domeniu din 2019.

Într-un cadru soft, feminin, creat și cu sprijnul celor de la Garage Flowers, am reușit să aduc în fața publicului ultimele tendințe.

Mi-am dorit să fac acest eveniment la un nivel profesional.

Fiecare participant a primit ecuson, diplomă de participare și goodie bag cu produse oferite de organizatori”, ne-a transmis Denisa Georgia.

Anul trecut, Denisa Georgia a fost singura invitată din România la un masterclass online sustinut de Patrik Ta, makeup artist internațional la Hollywood, printre clientele sale aflându-se mai multe staruri precum: Gigi Hadid, Adriana Lima, Camila Cabello, Dua Lipa.

”Am avut oportunitatea să discut și să învăț de la acest star al makeup-ului și mi-am dorit să pot organiza și un eveniment pentru public, la care să transmit cât mai multe din cunoștințele mele, astfel că așa am venit cu ideea acestui masterclass pentru pasionații din municipiul nostru”, a mai spus Denisa.

Activitatea de makeup artist a Denisei Georgia Barbu poate fi urmărită pe Instagram unde postează ultimele machiaje realizate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax