Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Patru medalii pentru CS Unirea Alba Iulia, dintre care două de aur, obținute la Campionatele Naționale de Marș

Publicat

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut patru medalii la Campionatele Naționale de Marș – ediția de iarnă, dintre care trei la individual și una în proba pe echipe. Competiția sportivă s-a desfășurat în 10 februarie la București.

Ana Rodean a obținut, din nou, medalia de aur, în proba de 20 de km marș, senioare, după ce s-a impus cu timpii 1:42:50, ea fiind secondată de către Mihalea Popa, o altă sportivă a CS Unirea Alba Iulia, care a obținut medalia de argint, după ce a terminat proba în 1:47:10.

În proba de 3 km marș, rezervată junioarelor sub 16 ani, Larisa Ardean (sportivă cu dublă legitimare CS Unirea Alba Iulia/LPS Alba Iulia), a obținut medalia de aur și a realizat un nou record național cu timpii 14:15:69 (depășind cu 12 secunde vechiul record național obținut în anul 2015). La aceeași categorie (3 km marș), sportiva Elena Petrescu s-a clasat pe locul 5 cu timpii 16:58, iar colega ei, Maria Sicoe, pe locul 17, cu timpii 19:32.

Cele trei atlete s-au clasat pe locul 3 în proba pe echipe – junioare sub 16 ani, obținând astfel medalia de bronz. La categoria U 18, Ana Petrescu s-a clasat pe locul 5 în proba de 5 km marș cu timpii 30:39.

Astfel, CS Unirea Alba Iulia a obținut două medalii de aur și una de bronz la individual, respectiv o medalie de argint în proba pe echipe.

Ana Rodean, Mihaela Popa și Larisa Ardean sunt pregătite de către prof. Gabriel Avram, iar Elena Petrescu, Maria Sicoe și Ana Petrescu sunt pregătite de către prof. Mariana Bucerzan.

”Vedeta competiției a fost Larisa Ardean care, la prima ei participare în proba de 3 km marș, a depășit consistent vechiul record național al categoriei U 16 deși încă nu a împlinit vârsta de 14 ani. Ea este un mare talent! Dacă va munci cu seriozitate, va avea un cuvânt important de spus în marșul romanesc și în sportul albaiulian.

Le felicit pe toate sportivele CS Unirea pentru modul în care au reprezentat clubul la această ediție a Campionatelor Naționale”, a transmis antrenorul Gabriel Avram.

”Transmit felicitări tuturor atletelor pentru eforturile depuse și modul în care au reprezentat, cu responsabilitate, Alba Iulia și județul Alba la Campionatele Naționale. Continuăm munca împreună și sperăm să avem rezultate bune și la următoarele competiții”, a spus antrenoarea Mariana Bucerzan.

”CS Unirea Alba Iulia continuă să se afirme ca unul dintre cele mai importante cluburi sportive din țară datorită rezultatelor remarcabile obținute de sportivi în diverse competiții. Aceste performanțe nu fac altceva decât să confirme eforturile depuse de antrenori, sportivi și întreaga echipă”, a transmis Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax