Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Patru persoane blocate în mașină, pe drumul care leagă Barajul Oașa de Mănăstirea din zonă. Automobilul a derapat în șanț

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDExS08sMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Patru persoane au rămas blocate cu mașina, luni seara, în jurul orei 19.00, pe drumul care leaga Barajul Oașa de Mănăstirea Oașa. Potrivit reprezentanților jandarmilor din Alba, din cauza asfaltului acoperit de zăpadă, mașina a derapat și a intrat în șant, unde a și rămas până la intervenția echipajului de jandarmi. 

Potrit Inspectoratului de Jandarmi Alba, luni, în jurul orei 19:00, un echipaj de jandarmi montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Șugag a intervenit prompt pentru a scoate o mașină blocată în zăpadă pe drumul care leagă Barajul Oașa de Mănăstirea Oașa.

La volanul mașinii se afla o femeie de 29 de ani din Satu Mare, care se îndrepta, împreună cu încă 3 persoane spre mănăstire.

Înainte de a ajunge la destinație, la scurtă distanță de mănăstire, din cauza asfaltului acoperit de zăpadă, mașina a derapat și a intrat în șant.

Zadarnic au încercat mai mulți cetățeni care treceau prin zonă să scoată mașina, care a rămas blocată minute bune până la intervenția jandarmilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax