Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Patru premii și două mențiuni pentru elevii Colegiului Economic din Alba Iulia, la Concursul Interjudețean de Matematică Aplicată în Economie

Publicat

concurs mate2 Elevii Colegiului Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia au reușit o performanță greu de egalat la Concursul Interjudețean de Matematică Aplicată în Economie de la Sibiu. Cea de-a VI-a ediție, adresată elevilor din clasele a IX-a – a XII-a, a adus nu mai puțin de șase premii elevilor albaiulieni.

Concursul a constat într-o probă scrisă de 3 ore, având 4 subiecte, de nivel asemănător cu cel al etapelor superioare ale olimpiadei de matematică și a celor de la disciplinele economice. Concursul s-a desfășurat pe grupe a câte doi elevi din clase de același nivel care au primit un set de subiecte de matematică și discipline economice.

Echipa de profesori coordonatori Carmen Ciocan și Ioan Marinescu au obținut un premiu I cu elevii Mihai Bartha și Laurențiu Florea și un premiu al II-lea cu elevii Sergiu Nicula și George Cristea.

De asemenea, profesorii coordonatori Victoria Popa și Eugenia Alexievici au reușit să câștige premiul II cu elevii Silvia Lupșa și Ana David, premiul III cu elevele Mădălina Aron și Monica Coroiu și o mențiune cu elevii Silviu Dreghiciu și Andrei Aioanei. La clasa a XII-a, elevele Claudia Leba și Andreea Beldean, coordonate de prof. Victoria Popa și Mihaela Basarabă au obținut o mențiune.

Elevii au fost recompensați cu diplome și cărți.

Concursul Interjudețean a fost organizat de Inspectoratul Școlar Sibiu, Societatea de Științe Matematice din România, Filiala Sibiu, Universitatea Alma Mater Sibiu, Asociațiunea Astra și Colegiul Economic George Barițiu Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax