Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Patru străzi din Sebeș, aflate în zona „Zăvoi”, au fost modernizate printr-o investiție de peste 10,6 milioane de lei

Publicat

Obiectivul de investiții prin care s-a dorit modernizarea străzilor „Tineretului”, „Arini”, „Zăvoi” și „Crângului” din municipiul Sebeș s-a finalizat. Proiectul a avut un caracter integrat și a cuprins mai multe categorii de intervenții.

Lucrările de drumuri au inclus modernizarea părții carosabile, realizarea de trotuare pietonale, accese la proprietăți, parcări, spații verzi, amenajarea intersecțiilor și racordurilor cu străzile laterale, asigurarea colectării și evacuării apelor pluviale, lucrări de siguranță rutieră, zone de recreere.

Prin canalizația subterană de rețele s-a proiectat tubulatura subterană în vederea amplasării ulterioare a rețelelor edilitare.

A fost reabilitată rețeaua de apă prin înlocuirea conductei existente, amplasarea de cămine de vane, montarea de hidranți de incendiu, realizarea de branșamente la locuințe, amplasarea de cămine pentru apometre la fiecare consumator și extinderea rețelei pe strada „Arini”.

A fost reabilitată și extinsă și rețeaua de canalizare menajeră. Pe cele patru străzi întâlnim un sistem de iluminat public modern.

Pentru aceste investiții, Primăria municipiului Sebeș a obținut o finanțare nerambursabilă prin Programul Naţional „Anghel Saligny”, în valoare de 7,5 milioane lei, transmite primarul Dorin Nistor.

Valoarea totală a obiectivului este de 10,6 milioane lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Santierul

    sâmbătă, 28.10.2023 at 11:49

    Dar șantierele începute de peste 1 an de Sava Henti, Dorin Pavel și Traian se vor finaliza vreodată ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate