Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Patru tineri au fost răniți, într-un accident rutier produs în Sibiu. Trei mașini implicate

Publicat

ac

Patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, marţi dimineaţa, în urma unui accident rutier care a avut loc în municipiul Sibiu, din cauza unui şofer care nu s-a asigurat când a schimbat banda şi a lovit alte două autoturisme, potrivit Poliţiei.

“În municipiul Sibiu, strada Bâlea, un şofer care circula spre gară nu se asigură la trecerea de pe banda 1 pe banda 2, acroşează două autoturisme conduse regulamentar şi este proiectat în gardul unui imobil de pe partea dreaptă a sensului de mers. În autoturism se află patru persoane, rănite. În zonă se circulă alternativ, dirijat de către poliţişti”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Elena Welter.

O fată de 17 ani şi trei bărbaţi au fost transportaţi la două spitale din municipiul Sibiu. Minora, care a suferit policontuzii, şi un băiat de 21 de ani cu multiple traumatisme, au fost transportaţi de cei de la Ambulanţa Sibiu, în timp ce SMURD-ul a dus alţi doi bărbaţi, cu mai multe traumatisme şi contuzii, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Sursă: Romania24.ro

Sursă foto: ISU Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax