Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO Imagini șocante de la accidentul din Italia în care patru tineri români și-au pierdut viața. Doi dintre ei erau frați

Publicat

italia

Patru tineri români au murit, duminică, într-un cumplit accident de circulație. Mașina în care se aflau s-a izbit de un parapete și apoi s-a răsturnat, în zona localității Sant’Andrea, regiunea Forlì-Cesena, Italia.

Potrivit ilrestodelcarlino.it, tragicul accident s-a petrecut duminică dimineață, în jurul ore 5.00, după ce șoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului, s-a izbit de un parapete, iar mașina s-a răsturnat într-un șanț.

Corriere Romagna a publicat un video dramatic filmat la scurt timp de la producerea tragediei.

YouTube video

Toți cei patru tineri din mașină erau de origine română. Este vorba despre doi frați, de 14, respectiv 17 ani, de un tânăr de 19 ani și de șoferul de 35 de ani. Victimele locuiau în orașul Forli.

Impactul a fost atât de puternic încât tinerii au murit pe loc.

accident

Accidentul s-a produs în jurul orei 6.00. Niciunul dintre ei nu a scăpat cu viaţă. Echipajele de prim ajutor venite la faţa locului nu au putut decât să le declare decesul.

Presa din Peninsulă scrie că maşina în care se aflau cei patru tineri români, un Seat Leon, s-a răsturnat într-un șanț în via Dismano în SantAndrea, după ce şoferul de 35 de ani a pierdut controlul volanului și s-a lovit de un parapet, răsturnându-se într-un șanț.

Foto: Ravaglia via ilrestodelcarlino.it

Surse: stirileprotv.ro, libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax