Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Patru zile de distracţie pentru prichindeii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi” din Aiud. Manifestări organizate de 1 Iunie

Publicat

DSCN5590 Copiii şi educatoarele de la Grădiniţa cu Program Prelungit “Primii Paşi” din Aiud au sărbătorit Ziua Copilului prin mai multe evenimente organizate în această săptămână. Organizatorii acestora au dorit să dăruiască prichindeilor nu doar o singură zi aniversară, ci mai multe.

Manifestările dedicate Zilei Copilului au debutat vineri, 29 mai, cu expoziţia de colaje „Atenţie! Circul şi eu!”, organizată în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu  Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. Copiii câștigători au primit diplome, medalii sau cupe și toți participanții au primit cărți de colorat.

Marți, 2 iunie, a avut loc vernisajul expoziției – concurs județean ”Jocul în culorile prieteniei”, proiect inițiat de cadrele didactice de la Grădinița cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud în parteneriat cu Primăria Municipiului Aiud și Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. La această activitate au răspuns invitației un număr de 29 de grădinițe reprezentate de 148 copii.

Miercuri, 3 iunie, copiii au avut o zi plină de surprize și distracție: face-painting, baloane colorate, dansuri și cântece, concursuri sportive, toate în prezența și antrenul clovnului invitat la petrecere. La final, toți copiii au primit dulciuri din partea Farmaciei ”Speranța”.

Cum preșcolarii nu pot petrece fără prietenii lor școlari, joi au fost gazdele elevilor de la Școala Gimnazială ”Ovidiu Hulea” cu care au avut plăcerea de a se întrece la desene pe asfalt și au organizat împreună jocuri distractive.

„Am dorit să le oferim copiilor noștri nu o zi de 1 Iunie, zi în care nu am avut cursuri, ci mai multe zile în care râsul lor zglobiu să umple văzduhul, în care asfaltul rece și gri să capete viață și culoare, zile în care să le mulțumim că există, că fac lumea mai bună și că, fără ca măcar să își dea seama, ne fac viața minunată”, a declarat directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit ”Primii Pași” Aiud, Luminiţa Daniela Josan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax