Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Paul Victor Florea, consilier local al municipiului Alba Iulia, implicat într-un accident rutier în fața Primăriei

Publicat

Consilierul local independent al municipiului Alba Iulia, Paul Victor Florea, a fost implicat într-un accident rutier, miercuri 27 iulie. 

Mai exact, acesta conducea o motocicletă și mergea chiar către o ședință de Consiliu Local când a fost implicat într-un accident rutier, în giratoriul din zona Primăriei Alba Iulia, au declarat mai multe surse pentru alba24.ro.

CITEȘTE ȘI: FOTO: ACCIDENT RUTIER în Alba Iulia: Un motociclist rănit după impactul cu un autoturism

Potrivit surselor alba24.ro, acesta a ajuns la spital. Paul Victor Florea ar avea o coastă ruptă, dar și un traumatism la coloană.

Potrivit IPJ Alba, în urma impactului dintre un autoturism și o motocicletă, motociclistul a fost rănit.

UPDATE IPJ Alba 17.03: La data de 27 iulie 2022, în jurul orei 13.30, pe strada Calea Moților, din Alba Iulia, un bărbat de 63 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a acroșat o motocicletă, condusă de un tânăr, de 27 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului rutier motociclistul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

UPDATE 17.40: Consilierul local a declarat pentru alba24.ro ca s-a externat din spital și că starea de sănătate este bună. De asemenea, acesta a mai precizat că este șocat de faptul că imediat după producerea accidentului șoferul mașinii nu a coborât din autovehicul ci a rămas în interiorul autoturismului până la ajungerea polițiștilor.

sursă foto: Facebook, Paul Victor Florea, cititori alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax