Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pensiuni de vânzare în județul Alba, în 2019. Cât costă, cum arată și în ce zone se află

Publicat


p

Afacerile ”la cheie” în turism, de vânzare în județul Alba, au în general prețuri de la câteva sute de mii de euro, la câteva zeci de mii, în funcție de locul în care se află, teren, vad și multe altele. Nu sunt de neglijat nici pensiunile scoase la vânzare prin executare silită, care au prețuri ceva mai joase.  

Alba24 a realizat o listă scurtă a celor mai interesante investiții potențiale, conform unor siteuri de anunțuri online.

Pensiune, restaurant și teren bun pentru a dezvolta și alte afaceri în zonă, de vânzare la Vințu de Jos. Prețul solicitat este de 318.000 de euro, negociabil.

Este vorba despre o clădire compusă din 20 camere, restaurant cu bucătărie, aproximativ 10.000 de metri pătrați de teren.

Imobilul este în stadiul de renovare și se găsește în zona Sebeș, Vințisoara între fabrica Mercedes și autostradă.

O afacere functionala la cheie, constând în pensiune de lux cu sală de evenimente, livadă, parcare, este de vânzare la 10 km de Sebeș, 20 km de Alba Iulia și în imediata apropiere a terenului de golf de la Pianu.

p

Cladirea a fost complet renovată în anul 2017 și are dotări și facilitati de lux: granit pe terase și în holurile interioare, parchet lemn masiv în camere, tapet, mobilier nou lemn masiv, capacitatea de cazare fiind de 25 locuri.

Proprietatea are o suprafață construită de 900 mp, o amprentă la sol de aproximativ 250 mp, cu o curte interioară liberă, amenajata cu arbusti ornamentali, sistem de irigații pe 5000 mp și iluminat.

În spatele proprietății se află o sală de evenimente în suprafață de 300 mp, nefinalizată. Tot în spatele curții principale se afla o livadă în suprafață de 3000 mp.

La subsol se găsește o crama – restaurant mobilată și toată clădirea are o mulțime de dotări. Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata, iar prețul de vânzare pentru această afacere este de 490.000 euro.

O altă pensiune este de vânzare în centrul comunei Câlnic, vis-a-vis de Cetatea monument UNESCO. Această proprietate este compusa din două corpuri de clădire cu o suprafață totală de 345 mp. Prețul este de 80.000  de euro.

Pensiunea este compusă dintr-o sală de luat masa, o bucatarie complet mobilată și utilată și tot ce trebuie pentru ca unitatea să fie funcțională.

Suprafața totală a proprietăți este de 2.992 mp împărțiți într-o curte cu o suprafață de 410 mp și o livadă cu pomi fructiferi cu suprafață de 2508 mp.

O afacere la cheie în domeniul turismului este de vânzare și la Abrud. Este vorba despre o pensiune al cărei preț este de 240.000 de euro.

Are o suprafață utilă de 550 de mp și 2.000 mp de teren și posibilitatea de a ajunge la 11 camere, după mansardare.

La Arieșeni – Vârtop este de vânzare o pensiune cu 20 de camere însumând 42 de locuri de cazare, restaurant cu terasă și sală de conferințe, sauna, cafenea și zonă de lounge, biliard și arcare proprie.
Pensiunea a fost construită în 200, iar acum proprietarul vrea să obțină pentru ea 625.000 de euro. 

La Micești – Alba Iulia, este de vânzare o pensiune cu 9 camere în suprafață utilă de 500 mp. Imobilul a fost construit în anul 2005 și are toate dotările. Prețul este negociabil, dar pleacă de la 250.000 de euro.

La Miraslău, o pensiune aproape finalizată are un preț de 925.000 de euro, negociabil. Pensiune se afla la 4km Aiud, are 15 camere, este proiectată să aibă 4 margarete și este înconjurată de un teren în suprafață de 11.000 mp.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA: Primăvară în prima lună de iarnă, cu temperaturi maxime de 14 grade. Prognoza meteo pe zile, 16-22 decembrie

Publicat

soare

Vreme de primăvară, în următoarele zile în județul Alba. Temperaturile sunt în urcare și vor ajunge la valori maxime de 14 grade Celsius. Sunt anunțate și câteva ploi și posibile ninsori, însă doar la altitudini mai mari. La munte, valorile maxime vor fi de 7 grade la Oașa și 20 grade la Arieșeni. Vă prezentăm […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

EXCLUSIV Alba24: Dialog cu fostul șef al Biroului France-Presse la București, Yves-Claude Llorca, despre români și Revoluție

Publicat

Fostul șef al Biroului Agenției France-Presse la București, Yves-Claude Llorca, a răspuns câtorva întrebări scurte ale ziarului Alba24, prilejuite de împlinirea a 30 de ani de la Revoluția din România. Jurnalist cu experiență, Yves-Claude crede că ceea ce s-a întâmplat în 1989 este rezultatul unui protest adevărat al românilor împotriva comunismului, dublat de o ”lovitură […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Echipa de gimnastică acrobatică de la ”Acro Aiud”, demonstrație de virtuozitate la Complexul Sportiv ”Lia Manoliu” din Capitală

Publicat

Singura echipă de gimnastică acrobatică din România, Acro Aiud, a participat în  14 decembrie 2019 la o demonstrație care a avut loc la București, la Complexul Sportiv ”Lia Manoliu”. Sportivii echipei Acro Aiud au fost invitați la eveniment de către Federația Română de Gimnastică. Copiii sunt antrenați de Ioana Cristina Luchian.  ”Suntem foarte mândrii de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO IMAGINI RARE din 1989. Povestea Revoluției Române, așa cum nu ați mai văzut-o

Publicat

revolutie 89

Pe străzile orașelor gri, sub gloanțele rătăcite ale unor (rămași și acum) necunoscuți, poporul român se trezea. O uriașă energie anima străzile și aerul rece al lui decembrie, mirosea diferit. Cei care au trăit acum 30 de ani Revoluția Română, își amintesc cu siguranță sentimentul de nedescris al irepetabilei prime zile de libertate. Indiferent ce […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate