Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pensiuni de vânzare în județul Alba, în 2019. Cât costă, cum arată și în ce zone se află

Publicat

p

Afacerile ”la cheie” în turism, de vânzare în județul Alba, au în general prețuri de la câteva sute de mii de euro, la câteva zeci de mii, în funcție de locul în care se află, teren, vad și multe altele. Nu sunt de neglijat nici pensiunile scoase la vânzare prin executare silită, care au prețuri ceva mai joase.  

Alba24 a realizat o listă scurtă a celor mai interesante investiții potențiale, conform unor siteuri de anunțuri online.

Pensiune, restaurant și teren bun pentru a dezvolta și alte afaceri în zonă, de vânzare la Vințu de Jos. Prețul solicitat este de 318.000 de euro, negociabil.

Este vorba despre o clădire compusă din 20 camere, restaurant cu bucătărie, aproximativ 10.000 de metri pătrați de teren.

Imobilul este în stadiul de renovare și se găsește în zona Sebeș, Vințisoara între fabrica Mercedes și autostradă.

O afacere functionala la cheie, constând în pensiune de lux cu sală de evenimente, livadă, parcare, este de vânzare la 10 km de Sebeș, 20 km de Alba Iulia și în imediata apropiere a terenului de golf de la Pianu.

p

Cladirea a fost complet renovată în anul 2017 și are dotări și facilitati de lux: granit pe terase și în holurile interioare, parchet lemn masiv în camere, tapet, mobilier nou lemn masiv, capacitatea de cazare fiind de 25 locuri.

Proprietatea are o suprafață construită de 900 mp, o amprentă la sol de aproximativ 250 mp, cu o curte interioară liberă, amenajata cu arbusti ornamentali, sistem de irigații pe 5000 mp și iluminat.

În spatele proprietății se află o sală de evenimente în suprafață de 300 mp, nefinalizată. Tot în spatele curții principale se afla o livadă în suprafață de 3000 mp.

La subsol se găsește o crama – restaurant mobilată și toată clădirea are o mulțime de dotări. Pensiunea se vinde complet mobilata si utilata, iar prețul de vânzare pentru această afacere este de 490.000 euro.

O altă pensiune este de vânzare în centrul comunei Câlnic, vis-a-vis de Cetatea monument UNESCO. Această proprietate este compusa din două corpuri de clădire cu o suprafață totală de 345 mp. Prețul este de 80.000  de euro.

Pensiunea este compusă dintr-o sală de luat masa, o bucatarie complet mobilată și utilată și tot ce trebuie pentru ca unitatea să fie funcțională.

Suprafața totală a proprietăți este de 2.992 mp împărțiți într-o curte cu o suprafață de 410 mp și o livadă cu pomi fructiferi cu suprafață de 2508 mp.

O afacere la cheie în domeniul turismului este de vânzare și la Abrud. Este vorba despre o pensiune al cărei preț este de 240.000 de euro.

Are o suprafață utilă de 550 de mp și 2.000 mp de teren și posibilitatea de a ajunge la 11 camere, după mansardare.

La Arieșeni – Vârtop este de vânzare o pensiune cu 20 de camere însumând 42 de locuri de cazare, restaurant cu terasă și sală de conferințe, sauna, cafenea și zonă de lounge, biliard și arcare proprie.
Pensiunea a fost construită în 200, iar acum proprietarul vrea să obțină pentru ea 625.000 de euro. 

La Micești – Alba Iulia, este de vânzare o pensiune cu 9 camere în suprafață utilă de 500 mp. Imobilul a fost construit în anul 2005 și are toate dotările. Prețul este negociabil, dar pleacă de la 250.000 de euro.

La Miraslău, o pensiune aproape finalizată are un preț de 925.000 de euro, negociabil. Pensiune se afla la 4km Aiud, are 15 camere, este proiectată să aibă 4 margarete și este înconjurată de un teren în suprafață de 11.000 mp.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax