Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Pensiuni de vânzare în județul Alba, la început de an. Vezi cât costă și în ce zone se află

Publicat

Chiar dacă datele oficiale arată că în prima jumătate a anului 2018, s-au cazat în Alba peste 7.800 de turiști, începutul de 2019 vine la ”pachet” cu o serie de pensiuni scoase la vânzare, în diferite zone ale județului.

Situate în Râmeț, Șugag, Săsciori, Cugir sau în alte localități din județ, afacerile ”la cheie” au prețuri de pornire de la câteva zeci de mii de euro și ajung la sute de mii de euro.

De asemenea nici oferta de terenuri care s-ar putea preta la construcția unei pensiuni nu este slabă, prețul pentru 2.500 mp2 fiind de peste 20.000 de euro.

Spre exemplu, o cabană, situată în Râmeț, în decor de munte, după cum ne anunță proprietarul este scoasă la vânzare pentru suma de 105.000 de euro negociabil, pe un site de vânzări.

pensiune ramet

Vila după spusele proprietarului, o construcție modernă cu materiale de exceptie, este compusă din 2 etaje și parter. Are 5 dormitoare, 3 bai cu WC, 3 bucătării, sală de Conferințe (36mp.), 2 balcoane, gradină cu foișor și curte cu parcare pentru 4 auto. De asemenea dispune de apă curentă și sistem de gaz.

O altă ofertă scoasă la vânzare în 2019, în Șugag, propune pentru vânzare sau schimb o pensiune finisată parțial, și o casă cu 2 camere complet utilată pe Valea Dobrei. Clădirea dispune de 6 camere fiecare cu baie, ele fiind neterminate și parterul construcției un restaurant complet utilat, după cum reiese din anunțul utilizatorului postat pe un site de vânzări.

O vilă în localitatea Galtiu, cu 7 camere, ( 4 dormitoare, 2 livinguri) , cu un spațiu comercial 70 mp, garaj 42 mp, terasă amenajată și împrejmuită cu geamuri termopan culisante, alături de un teren de 1250 mp2, se vinde pentru suma de de 129. 000 de euro.

O pensiune situată într-o zonă pitorească a localității Poiana Aiudului, alcătuită din parter plus mansardă, dotată cu 7 camere și 1002 mp2 se vinde cu 76.000 de euro, negociabil.

poiana aidudului

O altă ofertă cu un preț de 249.000 de euro, propune spre vânzare, o pensiune de trei margarete situată în Alba Iulia, cu nouă camere, un restaurant de 60 de locuri și parcare pentru 14 automobile.

pensiunea ara

Un alt proprietar a pus la vânzare o pensiune în Cugir, pentru suma de 87.000 de euro. Pensiunea deține 8 camere de cazare și o curte de 610 metri pătrați, unde după spusele proprietarului ar putea fi amenajate 10 spații pentru parcări auto.

De asemenea, în ultimele zile au fost adăugate pe un site dedicat vânzărilor și 2 terenuri pe care proprietarii le recomandă ca fiind potrivite pentru construcția unor viitoare pensiuni.

Unul dintre ele măsoară o suprafață utilă de 5.800 metri pătrați, și se află în comuna Ciugud, foarte aproape de oraș.

Iar un alt proprietar vinde un teren de 2.500 metri pătrați, situat în Șard, pentru suma de 25.000 de euro. La fel utilizatorul platformei de vânzări susține că terenul ar fi potrivit pentru o viitoare pensiune.

teren sard


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

ACTUALITATE

Cel puţin 30.000 de copii vor primi câte 1.400 de lei pe lună. Care sunt condiţiile

Publicat

bani

Cel puţin 30.000 de copii cu vârste între 0 şi 2 ani, proveniţi din familiile vulnerabile, vor beneficia de educaţie timpurie în creşe prin intermediul unui program social cu o finanţare de 168 de milioane de euro, lansat luni de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. „Programul se referă la sprijin pentru copii între 0 şi […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cum reuşesc şoferii să localizeze radarele şi echipajele de Poliţie Rutieră în câteva zeci de secunde

Publicat

politie

33 de secunde. Atât i-a trebuit unei aplicaţii de trafic să localizeze echipajul de Poliţie pe şosea. Mulţi români ajung să fenteze radarele Poliţiei, folosind aplicaţii mobile şi recunosc că astfel au făcut “economii la buget”. Chiar şi unii poliţişti recunosc că şoferii care folosesc astfel de aplicații au mai mici șanse de a fi […]

Citește mai departe
Publicitate

CUGIR

Obiceiul „Păștenilor”, tradiție păstrată cu sfințenie la Cugir și Vinerea. 125 de localnici, gazdele din acest an

Publicat

pastenii vinerea 2018

În Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor, creștinii țin cu sfințenie la anumite tradiții și obiceiuri, atât la oraș cât și la sate. Așa se întâmplă în orașul Cugir şi la Vinerea, unde se ţine un obicei vechi de mai bine de 71 de ani: Obiceiul „Păștenilor”. Persoanele care împlinesc în acest an vârsta de 60 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

10 mai: Crosul Europei, a şasea ediţie, în Cetatea Alba Carolina. Detalii despre înscrieri şi traseu

Publicat

crosul europei alba iulia

A șasea ediție a Crosului Europei se desfăşoară vineri, 10 mai, în Cetatea Alba Carolina, sub sloganul ”EU aleRg! Ne antrenăm pentru implicare civică și vot!”, pentru a marca Ziua Europei. Startul competiţiei este de la ora 12.00, în şanţurile Cetăţii. Înscrierile încep de la ora 9.30 în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, lungimea traseului fiind […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate