Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Percheziții BCCO Alba Iulia, în Sibiu: Patru tineri reținuți pentru trafic și consum de droguri. Ce au găsit polițiștii

Publicat

Polițiștii BCCO Alba Iulia au intevenit altături de colegii din Sibiu, pe raza orașului Cisnădie, județul Sibiu, unde au efectuat 4 percheziții domiciliare la persoane bănuite că ar fi procurat, deținut și comercializat substanțe cu efect psihoactiv.

Acțiunea a avut loc joi 20 august.

Potrivit IPJ Alba, în urma perchezițiilor, au fost ridicate 5 comprimate, un plic cu masa vegetală, 38 de plicuri cu resturi vegetale, 6 telefoane mobile, 5 cartele telefonice, o pipă și un cântar.

De asemenea, 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 22 şi 35 de ani, au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu pentru audieri, față de aceștia fiind luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax